Seni Çok Bekledim kadrosuna yeni bir isim daha katıldı!

Seni Çok Bekledim kadrosuna yeni bir isim daha katıldı!
Merakla beklenen dizilerden biri olan Seni Çok Bekledim'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Yeni fotoğrafların geldiği Seni Çok Bekledim kadrosuna bir isim daha katıldı.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi merakla bekleniyor. Özcan Deniz'in yaşanmış bir hikayeyi ekrana taşımaya hazırlandığı Seni Çok Bekledim dizisine yeni bir isim daha katıldı. Çekimleri devam eden Seni Çok Bekledim dizisine Mustafa Uğurlu Cemal karakteriyle dahil oldu. Birçok ünlü ismi kadrosunda toplayan Seni Çok Bekledim dizisi, Star Tv'de yayınlanacak.

Seni Çok Bekledim kadrosuna yeni isim!

Skala Yapım ve DNZ Film'in ortak yapımı olan Seni Çok Bekledim dizisinde Cemal karakteri şimdiden merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Mustafa Uğurlu Seni Çok Bekledim kadrosuna katılan son isimlerden biri oldu. Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz Kadir karakteriyle yer alırken, kardeşi Erol karakterini genç oyuncu İlhan Şen canlandıracak. İki kardeşin annesi rolünde ise Mihre karakteriyle Lila Gürmen kadroda yer alıyor. Seni Çok Bekledim dizisinin önce setten fotoğrafları gelmiş ve daha sonra afiş çekimleri basına yansımıştı. Güçlü oyuncu kadrosuyla çekimleri devam eden ve yayına hazırlanan Seni Çok Bekledim dizisinden yeni fotoğraflar da geldi.

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un olduğu Seni Çok Bekledim dizisi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek çekiliyor. Mustafa Uğurlu'nun da kadrosuna katıldığı dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, İlhan Şen, Sibel Şişman, Ali İpin, Türkü Turan, Yıldız Kültür, Lila Gürmen, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Caner Şahin, Damla Makar, Nihan Büyükağaç, Durul Bazan, Mehmet Ulay, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Seni Çok Bekledim Mustafa Uğurlu kimdir?

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan Mustafa Uğurlu, 1955 Karaman doğmludur. 1993 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başlayan Uğurlu, onlarca dizi ve tv filminde rol aldı. 1998 yılında Ağır Roman filmindeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü alan Mustafa Uğurlu Star Tv'de yayınlanacak Seni Çok Bekledim dizisiyle yeniden seyirciyle buluşacak.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar