Olaylar durulmuyor Deniz Çakır nihayet sessizliğini bozdu

Olaylar durulmuyor Deniz Çakır nihayet sessizliğini bozdu
Her şey kostüm asistanı Çağatay Görgen’in iddialarıyla başladı. Deniz Çakır’ın kendisine küfür ettiğini, istifaya zorladığını öne süren Görgen'in iddiaları doğru mu?

Masumiyet dizisi başladığı günden beri olaylar durulmuyor. Tartışmalara konu olan dizi yeni başlamasına rağmen adına ters düşen haberlerle gündemden hiç düşmüyor. Kostüm asistanı ile birlikte adı hakaret ve küfür iddialarına karışan Deniz Çakır nihayet sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu peş peşe yaptığı açıklamalarla hakkındaki iftira ve iddiaları yalanladı.

Olaylar durulmuyor Deniz Çakır nihayet sessizliğini bozdu

Her şey Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen’in iddialarıyla başladı. Çağatay Görgen, yaptığı şikayette dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın kendisine küfür ettiğini, istifaya zorladığını öne sürdü. Olayın sosyal medyaya bomba gibi düşmesi üzerine peş peşe açıklamalar geldi.

Hem oyuncu hem de yapım şirketi iddiayı yalanladı

Kostüm asistanı Çağatay Görgen’in Masumiyet dizisinin sette yaşandığını iddia ettiği olay üzerine dizinin yapım şirketi Gold Film bir açıklama yayınladı. Gold Film yönetimi sette kesinlikle böyle bir kavga yaşanmadığını, iddia sahibi Çağatay Görgen'in kendi isteği ile 4 Mart tarihinde istifa ettiğini açıkladı. Gold Film’in açıklamalarından sonra gözler Deniz Çakır’a çevrildi. Ünlü oyuncu birkaç gün sessiz kaldıktan sonra nihayet sessizliğini bozdu ve iddiaları yalanladı.

Fırsatçılara mahal vermeyin

Yaşanan olaylarla birlikte gözlerin çevrildiği Deniz Çakır, kendi kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaparak iddiayı yalanladı. İşte o açıklama: ‘Yoktur başka cevabım… Olamaz da… İki gün önce istifasını vermiş, bölümün bitmesini bekleyen birinin ‘beni işimden etti’ sözü yalandır. Vermeyin böyle fırsatçılara mahal…"

Deniz Çakır, iddia sahibi Çağatay Görgen’in küfür ve hakaret iddiasıyla ilgili de bir uyarıda bulundu: "Birinin tanınırlığını fırsat bilip kendine mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışmak kötülüktür. İftirayla yol yürünmez. Olmayın parçası…”

Deniz Çakır Kimdir?

1981 yılında Ankara’da doğan Çakır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Usta oyuncu Cihan Ünal'dan oyunculuk dersleri alan Deniz Çakır, Ankara Radyosunda oyunculuk ve seslendirme çalışmaları yaptı. Birol Güven’le tanışması ona şöhretin yolunu açtı. “Kadın İsterse” dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Deniz Çakır, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Dram ödülü” kazanan Çakır, Bulgaristan ve Azerbaycan’da geniş bir hayran kitlesine sahiptir.  

Rol aldığı bazı yapımlar

2004-2006 Kadın İsterse

2006- 2010 Yaprak Dökümü

2006 Avrupa Yakası

2009 Sevda Hemşire

2013 Muhteşem Yüzyıl

2015-Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

12-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar