Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu mu?

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu mu?
Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Kaos için Necati Şaşmaz'ın bir kanalla anlaşma sağladığı iddia edildi.

Ekranların en çok izlenen ve bir döneme damga vuran dizisi Kurtlar Vadisi yeniden ekrana gelecek. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden çekilmesi planlanan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak ediliyordu. Dizinin yapımcısı aynı zamanda başrolü olan Necati Şaşmaz'ın bir kanalla anlaşma yaptığı iddia edildi. Kurtlar Vadisi Kaos'un daha önce Show Tv'de yayınlanacağı da gündeme gelmişti. Fakat Show Tv yönetimi iddiaları yalanlamıştı.  Kurtlar Vadisi Kaos için anlaşma sağlanan kanalın bu kez Star Tv olduğu iddiası ortaya atıldı. Necati Şaşmaz'ın cast çalışmaları devam eden Kurtlar Vadisi Kaos için Star Tv ile el sıkıştığı öne sürüldü.

Kurtlar Vadisi Kaos'ta Kenan İmirzalıoğlu yer alacak mı?

Fenomenleşen dizi Kurtlar Vadisi'nin yeniden çekileceği haberi dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar rolüyle başrolde olduğu dizinin yeniden çekilmesi için hazırlıklar devam ediyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden ekrana gelmeye hazırlanan dizinin oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Bir dönemin en çok izlenen dizisinde yer alan oyuncuların yeniden Kurtlar Vadisi Kaos'ta olup olmayacağı merak ediliyor. Cast çalışmaları devam edene Kurtlar Vadisi Kaos için Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu'nun ismi konuşulmuştu. Kenan İmirzalıoğlu kendisine bir teklif yapılmadığını belirtmiş ardından 'neden olmasın?' şeklindeki ifadesiyle de yeşil ışık yakmıştı.

Kurtlar Vadisi Kaos'un konusu nedir?

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin senaryosu ise oldukça kapsamlı. Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos senaryosunun dünyanın içerisinde bulunduğu kaos planlarıyla ilişkili olacağını söylemişti. Şaşmaz, "Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız" açıklamasında bulunmuştu. Kurtlar Vadisi olarak bir döneme damga vuran yapımın yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşacağı iddia edildi.

13-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar