Olgun Şimşek Süslü Korkuluk için İmza Attı.

Olgun Şimşek Süslü Korkuluk için İmza Attı.
Ünlü oyuncu Olgun Şimşek yeni projesi Süslü Korkuluk için imza attı. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinde kimi canlandıracak?

Tv8 ekranlarının yeni dizisi Süslü Korkuluk’a yeni bir isim daha dâhil oldu. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncu Olgun Şimşek Süslü Korkuluk için sete çıkacak.

Süslü Korkuluk dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın yer aldığı ve OGM yazı grubunun kaleme aldığı yapımın ilk fragmanı Acun Ilıcalı’nın sunumunu yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı programında yayınlanmıştı. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un bir tarladaki korkuluğun üzerine kıyafetler diktiği fragman da, oyuncunun yeni rolü ise büyük bir merak yarattı.

Dizinin fragmanı büyük bir ilgi toplarken ekibe dâhil olan isimlerde bir o kadar dikkat çekiyor. Usta oyuncu Olgun Şimşek ise dizide yer alacak bir diğer isim oldu.

Başrolleri Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı Süslü Korkuluk yakında sevenleri ile buluşuyor olacak. OGM Pictures imzasını taşıyan Süslü Korkuluk dizisi Çağatay Ulusoy’un gelinlik diktiği genç kıza yani Alina Boz’a âşık olacak. Yakışıklı oyuncu Ulusoy, ünlü bir terziye hayat verecek.

İddialı bir yapım olarak ekranlara gelecek olan Süslü Korkuluk dizisi için Olgun Şimşek ile görüşmeler devam ediyordu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Olgun Şimşek dizi için imzaları attı. Dizide Çağatay Ulusoy’un babası rolü ile ekranlarda seyirci karşısına çıkacak.

1971 yılında Bursa'da dünyaya gelen başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, oyunculuk ana sanat bölümü mezunu olarak oyunculuk kariyerine adım attı. Televizyonlardaki programlarında yer alan Olgun Şimşek, Bir Demet Tiyatro'daki Kudret karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olarak adını duyurmayı başardı.  1993 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Şimşek daha sonra Yedi Numara’da Sabit Ballıoğlu, İbo Show’da Güçlü karakteriyle ününü perçinlemeyi başardı. Yalan Dünya dizisinde hayat verdiği Selahattin karakteri ile dizi hayatında yeteneği ile zirveye ulaşmayı başardı. 2004 yılında yayınlanan Yazı Tura Filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaşan Olgun Şimşek birçok ödüle layık görüldü. En son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaşar karakteri ve Murat Yıldırım’ın başrolde yer aldığı Ramo dizisindeki Cihangir karakteri ile hayranlarıyla buluşan oyuncu şimdi Süslü Korkuluk dizisinde yer alacak.

Cem Karcı yönetmenliğinde Tv8 ekranlarında başlayacak olan Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’un başrolü paylaşacağı dizinin çekimleri için kısa süre sonra sete çıkacağı konuşuluyor.

29-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar