Ece Erkenden İlk Paylaşım

Ece Erkenden İlk Paylaşım
Silahlı saldırı sonrası eşini kaybeden ünlü sunucu Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez duygularını dile getirdi. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından bir mesajı alıntıladı.

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede tüm çabalara karşın kurtulamayarak hayatını kaybetmişti. Cinayetle ilgili basın yayın organlarında, magazin sayfalarında, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada geniş şekilde haberler yapıldı, olay detaylarına kadar hedef kitleye ulaştırıldı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun neden ve nasıl saldırıya uğradığı hastanede son sözünün ne olduğuna kadar bütün detaylar anlatıldı. Ancak bu süre içinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bundan yaklaşık 7 ay önce evlendiği ünlü sunucu Ece Erken’den herhangi bir açıklama gelememesi dikkatleri çekti. Sadece “çok üzgün olduğu ve ben onu çok seviyordum nasıl yaşayacağım” ifadelerini kullandığı belirtilen Ece Erken’den ilk paylaşım geldi. İşte ünlü ismin silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşine dair ilk paylaşımı.

Ece Erken’den İlk Paylaşım Geldi

Dün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun durumuyla ilgili yeni gelişmeler, bilgiler geliyor. Polisin takibini sürdürdüğü ve silahlı saldırganlar hakkında araştırmalar yapıldığı öğrenilirken ünlü sunucunun eşinden de ilk paylaşım geldi. bundan 7 ay önce Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen Ece Erken, eşinin ölümünün ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Başka bir paylaşımı hesabından alıntılayan Ece Erken “kıymetli dostumuz Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi memleketi Rize Fındıklı’da ikindi namazını müteakip Hürriyet Mahallesi Gavra Camii’nde kılınacaktır. Başta ailesi, sevgili eşi Ece Erken ve çocukları olmak üzere Allah hepimize sabır versin” ifadeleri yer aldı.

Kocamın Kanı Yerde Kalmasın

Ünlü sunucu Ece Erken’in silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşiyle yaptığı son konuşmayı dile getirdi. Ece Erken eşiyle yaptığı son konuşma sonrasında eşinin kanının yerde kalmamasını dile getirdi. Ece Erken “gece konuştuk. Restorandayım Fikret Orman gitti. İki gazeteciyle oturuyoruz dedi. Ben de tamam bir tanem dedim. 00.15, 00.28 arası çevrimiçi olmayınca biraz içerledim. Meğer saldırıya uğramış. Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalması” ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü sunucunun ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım, nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum” ifadelerini kullandığı ve Eymen’in odasında uyuyakaldığı öğrenildi. 

29-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar