Yaratılan Dizi Çekimleri Başladı

Yaratılan Dizi Çekimleri Başladı
Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın imzasını taşıyan yeni proje Yaratılan Netflix platformun da yerini almak için sete çıktığını sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Ünlü senarist ve yönetmen Çağan Irmak’ın imzasını taşıyan Yaratılan dizi çekimleri başladı. Sosyal medya hesabından duyurusu yapılan mini dizi için seyirci sabırsızlıkla bekliyor.

Netflix platformu için sete çıkan mini dizi Yaratılan güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlardaki yerini alıyor olacak. 03 Medya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin sete çıktığını duyurdular.

Şimdiye kadar birçok önemli yapıma imzasını atmayı başarmış olan Çağan Irmak bu kez de çok konuşulacak bir yapım ile geliyor. Yeni dizi Yaratılan için Çağan Irmak hem yönetmen hem de senarist olarak karşımıza çıkacak. En son Blu Tv platformu için Yeşilçam dizisinin çekimlerini yapan ünlü yönetmen şimdi de Netflix platformunda yayınlanacak olan yeni yapımı için kollarını sıvadı. Sosyal medya hesabından yapılan duyuruda ise birçok seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Yetenekli yönetmen Çağan Irmak yine çok konuşulacak yapımlara imzasını atmaya devam ediyor. Son projesinde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy başrolde yer alırken Yaratılan dizisi içinde yine çok güçlü oyuncular ile kadro oluşturmayı başardı.

Çağan Irmak, yeni projesi bir mini dizi olarak seyirci karşısına çıkacak. 8 bölümden oluşacak olan dizi 03 Medya yapımcılığında çekilecekken dizinin senaryosu da ünlü yönetmen Çağan Irmak tarafından kaleme alındı.

Tüm projelerinde konuşulmayı başaran ünlü yönetmen yine izleyenlerin kalbine hitap etmesi bekleniyor. Yaratılan dizisinin konusu henüz belli değil ama yine sıra dışı bir hikâye ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ekip sete çıktı. 03 medya’nın ınstagram hesabından yaptığı paylaşım ile ünlü yönetmenin çekim için sete çıktığını duyurdu.

Çağan Irmak yönetmenliğinde bir dönem projesi olan Yaratılan 8 bölümlük mini dizi olarak ekranlarda yerini alacak. Daha şimdiden geniş bir kitleye ulaşan projenin hayranları yayın tarihini merakla bekliyor.   

Netflix platformunda yayınlanacak olan Yaratılan dizinin oyuncu kadrosunda ise Bülent Şakrak, Devrim Yakut, Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez ve Durul Bazan gibi başarılı birçok isim yer alıyor. Yaratılan dizisinin çekimleri ise Bursa ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Çağan Irmak imzalı Yaratılan dizisi Netflix platformunda yerini almak için sete çıktı.

29-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar