Ömer 3. bölüm izle

Ömer 3. bölüm izle
Ömer 3. bölüm izle; 23 Ocak Pazartesi akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelecek olan Ömer Dizisinin 3. Bölüm detayları haberimizde!

Ömer 3. bölüm izle; 23 Ocak akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan ve kadrosunda Barış Falay, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin ve Muharrem Türkseven’in yer aldığı Star Tv’nin yeni dizisi Ömer pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Henüz yayın hayatına yeni başlayan OGM Pictures tarafından yabancı bir diziden uyarlanan Ömer’in yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken dizinin senaryosunu Gülizar ırmak kaleme alıyor. Yayın hayatına oldukça iddialı başlayan ancak ilk üç bölümde istediği sonuca ulaşmaktan uzak olan Ömer dizisi Netflix’ye yayınlanan ve İsrail menşeli bir diziden uyarlanmış durumda. Oldukça başarılı oyuncuların yer aldığı dizi çarpıcı bir konuyla seyirciyle buluşmaya başladı. Bir cami imamının oğlu olan ve müezzinlik yapan Ömer’in kendisinden büyük bir kadınla yaladığı aşkın hikayesini anlatan dizi pazartesi akşamları ekrana geliyor.

ÖMER DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve 23 Ocak akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Ömer dizisi oldukça iddialı bir kadro ve hikayeyle seyirci karşısına çıktı. Yayınlanan fragmanlarla da dikkatleri çeken dizi yayınlandığı ilk iki bölümde beklenen reytingi alamadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde babasının beklenmedik tokadıyla sarsılan Ömer bir yandan babasının nasihatlarına uymaya çalışırken bir yandan da Gamze’ye karşı günden güne çoğalan duygularıyla mücadele etmeye çalışmaktadır. Aynı şekilde Gamze’de oğluyla beraber yeni bir hayata başlamaya çalışırken Ömer’e karşı hisleriyle ve annesine verdiği sözü tutmaya tutmak için çabalamaktadır.

Ömer 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

OGM Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve yeni başlayan Ömer dizisi 3. Bölümünde yine seyirciyi ekran başına toplamaya çalışacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Ömer ve Gamze’nin aşkları hızla ikisini sararken ve ikilinin kalpleri birlikte atmaya başlarken Ömer’in babası Reşat’ın Gamze’ye bakışları bu aşkın imkansızlığının da bir resmi gibidir. Gamze Ömer’e daha fazla zarar vermemek için ondan uzak kalmaya çalışır. Reşat ise oğlu Ömer üzerindeki baskılarını iyice artırmaya ve onu da bu aşktan uzak tutmaya çalışır. Reşat bu sefer işini şansa bırakmaya niyetli değildir. Ömer ise sabırlı ve kararlı duruşu sayesinde Gamze’nin pes etmesini sağlar. İkisi yarım kalan aşklarına yeniden başlamaya karar verdiklerinde Ömer’in aklında aşkları yolundaki tüm engelleri aşmak için tek bir çözüm yolu vardır. Star Tv ekranlarında başlayan yeni dizi Ömer’in yayınlanan 3. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar