Kurtlar Vadisi Kaos Disney Plus'ta mı Yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Kaos Disney Plus'ta mı Yayınlanacak?
Bir dönemin efsane yapımı olan ve yayınlandığı dönemlerde 30 reytingleri gören Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? İşte bu sorunun cevabı!

Bir döneme damgasını vuran dizilerden olan Kurtlar Vadisi ile ilgili olarak hemen her dönem yeniden başlayacak iddiaları ortaya atılıyor ve dizinin sevenleri bu iddiaların gerçeğe dönmesi için heyecanla bekliyor. Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran, yayınlandığı saatlerde sokaklarda insanın kalmadığı ve ekran başına koştuğu, 30 reytingleri gören efsane yapım için bugünlerde de benzer iddialar ortaya atılmaya başlandı. Hatta bu iddialar bir adım ötesine geçerek dizi ile ilgili çekim tarihleri verilmeye başrol oyuncuları için isimler konuşulmaya başlandı. Hatta yayınlanacağı kanal ile ilgili bile isim zikredilmeye başlanan Kurtlar Vadisi’nin efsane ismi Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

Kurtlar Vadisi Yeniden!

TRT Müzik ekranlarında Mazhar Alanson’un sunduğu programa konuk olan Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismi Necati şaşmaz Kurtlar vadisi ile ilgili sorulara cevap verdi. Ünlü isim yaptığı açıklamada “Kurtlar Vadisi’nde 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti. Bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başlandı. Nasipse olacak. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için” ifadelerini kullandı. Bu açıklama ile dizinin fenomen seyircisi heyecanlanırken ve yapılacak açıklamaları bekleyene başlarken dizinin oyuncuları ile ilgili de açıklamalar yapılmaya başlanmış ve dizide İskender Büyük karakterine hayat veren Musa Uzunlar’ın dizide yer alamayacağı haberleri büyük üzüntü yaratmıştı.

Disney Plus’ta mı Yayınlanacak?

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağı haberleri gündeme gelir gelmez dizide yer alacak oyuncularla ilgili de haber ve iddialar ortaya atılmaya başlandı. Dizide yer alacağı iddia edilen isimler arasında, Kenan İmirzalıoğlu, Çağlar Ertuğrul yer almaya başladı. Henüz cast konusunda bir açıklama yapılmazken dizinin olup olmayacağı ve olacaksa bile ne zaman sete çıkacağı konuları hala belirsizliğini koruyor. Öbür taraftan dizinin yayınlanacağı kanal olarak ise Türkiye pazarında yayına başlayan Disney Plus’ın adı geçmeye başladı. Bir dönemin reyting rekortmeni efsane diziyle ilgili yeni gelişmeler ise kısa zamanda yapım şirketi ve yayıncı platform tarafından açıklanacak ve çalışmalar başlayacak.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar