Ömer Dizisinde Flaş Ayrılık

Ömer Dizisinde Flaş Ayrılık
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisinde bir son dakika ayrılığı yaşandı.

Geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden olan ve aldığı reytinglerle yayınlandığı Star Tv tarafından ikinci sezon onayı verilen Ömer Dizisi yeni yayın dönemi için gün saymaya başladı. Star Tv ekranlarında tanıtımları yayınlanmaya başlayan ve 2. Sezonunun ilk bölümü 11 Eylül akşamı yayınlanacak Ömer Dizisinde son dakika ayrılığı yaşandı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin hikayesine sonradan dahil olan ve dizide Haluk karakteri olarak yer alan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy diziye veda etti. Dizinin hikayesine sonradan katılan ve hikayede yer alan Gamze’nin eski eşi olarak kadroya katılan Rüzgar Aksoy’un diziye veda etmesi dizinin seyircisini de oldukça şaşırttı. 11 Eylül akşamı ikinci sezonu ile yayın hayatına yeniden dönecek olan Ömer dizisi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve uyarlama senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Yeni Oyuncular katıldı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve İsrail Yapımı Shitsel’den uyarlanan Ömer dizisi yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. 11 Eylül’de ikinci sezonuna başlayacak olan dram ve aile türündeki dizinin kadrosuna sezon arasında yeni oyuncular dahil oldu. Kadrosunda Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe bahadır, Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Serpil Gül, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Güzin Usta ve Muharrem Türkseven’in yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncular Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster ve Damla makar dahil oldu. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizide haluk karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy ise diziye veda eden isim oldu.

Rüzgar Aksoy Evlendi

Öbür taraftan ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy uzun süre birlikte olduğu geçtiğimiz kış aylarında evlenme teklif ettiği ünlü dansçı Yasemin Sancaklı ile dünya evine girdi. İstanbul Polanezjöy’de gerçekleştirilen ve bir kır düğünü olarak tasarlanan düğünle evlenen Rüzgar Aksoy’un oldukça mutlu olduğu gözlendi. Kış aylarında Paris’te evlenme teklif ettiği Yasemin Sancaklı ile Rüzgar Aksoy’un düğününe sevdikleri ve yakınları katılırken çifte sosyal medya üzerinden pek çok tebrik mesajı geldi. Ünlü çiftin nikahın ardından balayına gidecekleri ve Rüzgar Aksoy’un bir süre setlere ara vereceği öğrenildi.

06-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar