Dilek Taşı dizisine dahil olan sürpriz ünlü kim?

Dilek Taşı dizisine dahil olan sürpriz ünlü kim?
Perihan Savaş İyilik dizisinde son derece başarılı bir performansla yeteneğinden ve oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmediğini ortaya koydu.

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden Dilek Taşı  için hazırlıklar sön sürat devam ediyor. Son olarak Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinde çalışan Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi sürükleyici ve heyecanlı hikayesyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Dilek Taşı dizisine dahil olan sürpriz ünlü kim?

Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı dizi Pastel Film imzasını taşıyor. Dizinin oyuncu seçimi çalışmaları da devam ediyor.  En son olarak Yeşilçam’ın usta isimlerinden Perihan Savaş’ın dahil olduğu Dilek Taşı dizisinin senaryosunu Can Sinan kaleme alıyor. Perihan Savaş İyilik dizisinde son derece başarılı bir performansla yeteneğinden ve oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmediğini ortaya koydu.

Perihan Savaş zarafeti ve şıklığı ile büyüledi

Perihan Savaş yeni anlaşma yaptığı Dilek Taşı dizisinde Sevda Rona’nın kayınvalidesi Macide karakterine can verecek. Savaş’ın bu diziside de performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakacak. Ay Yapım Academy Day davetine katılan usta oyuncu zarafeti, şıklığı ve asaletiyle geceye katılanların dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Savaş’ın oyunculuğu, güzelliği ve zarafetiyle Dilek Taşı dizisine büyük katkı sağlayacağına dair ümitleri büyük oranda artırdı. Dilek Taşı dizisi 80’li yılları günümüze taşıyacak bir dönem dizisi olarak merakla bekleniyor ve ilgi çekiyor. Dönem dizisi olan Dilek Taşı’nın müzikleri Cem Tuncer tarafından yapılacak ve noltalji rüzgarı estirecek.

Dilek Taşı oyuncuları ve karakterleri

Dilek taşı dizisi’nin oyuncu kadrosu büyük oranda belirlendi. Çekimleri bu ay içinde başlamasıp lanlanan dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekşilde sıralanıyor : Salih Bademci (Mustafa), Hazal Subaşı (Figen Kutlu), Perihan Savaş ( Macide), Özge Özberk (Rüçhan Rona), Teoman Kumbaracıbaşı (Aras Rona), Elif Doğan (Sevda Rona).Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcılığını yaptığı dizi Eylül ayında Kanal D ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin konusu ne?

Dizinin öyküsü 1987 lerde başlıyor. Rüçhan Rona ve Aras Rona çok zengin, varlıklı bir ailedir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı ) ailesiyle birlikte Rona Ailesi’nin müşemilatında hayat sürmektedirler.  İdamla yargılanan Mustafa (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edilen kızı Cemre’yi Ronalar evlat edinirler.

04-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar