Kadir Doğulu Serra Arıtürk’le nikah kıydı iddiasına cevap verdi

Kadir Doğulu Serra Arıtürk’le nikah kıydı iddiasına cevap verdi
Ses sanatçısı Onur Akay, Kadir Doğulu'nun evli olmasına rağmen rol arkadaşı Serra Arıtürk'e imam nikahı kıydığını iddia etti Peki bu iddia doğru mu? Kadir Doğulu nasıl tepki verdi?

Aşkın Tarifi dizisinde Serra Arıtürk ile başrolleri paylaşan Kadir Doğulu ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddiaya ortaya atıldı. Ortalığı fena halde karıştıran iddiaya Kadir Doğulu sonunda bir açıklama getirdi. Hayranları Kadir Doğulu hakkında ortay atılan flaş iddiayı ve ünlü oyuncunun verdiği cevabı merak ediyor. Serrra Arıtürk, Kadir Doğulu ile imam nikahı yaptı mı? Kadir Doğulu nikah kıydığına dair iddialara nasıl tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Kadir Doğulu Serra Arıtürk’le nikah kıydı iddiasına cevap verdi

Geçtiğimiz yaza damga vuran Aşkın Tarifi dizisinde oyuncu Serra Arıtürk ile başrolü paylaşan Kadir Doğulu’nun aşk yaşadığı sosyal medyayı hareketlendirmişti. Sette samimi tavırları dikkat çeken ikili, haklarındaki aşk iddialarına sert tepki vererek yanıtlamıştı. Konu hakkında tepkisi merak edilen Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül ise eşiyle aralarında hiçbir problem olmadığını vurgulamış ve sosyal medya hesabından sık sık mutluluk fotoğrafları paylaşmıştı. Fırtınanın dindiği şu günlerde yeni bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi ise yaptığı paylaşımlar nedeniyle sosyal medyada Felaket Tellalı lakabıyla bilinen Onur Akay’dı.

Kadir Doğulu Serra’ya dini nikah kıydı mı?

Verdiği haberlerle birçok kişi için kabus olan ses sanatçısı Onur Akay yine olay oldu. Ünlü isim kişisel hesabından yaptığı bir yorumda ünlü oyuncunu Kadir Doğulu'nun evli olmasına rağmen rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığını iddia etti. Onur Akay iddiasını şu cümlelerle duyurdu: “Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi. Kaynağımı açıklayamam ancak o ismin ünlü çifte çok yakın bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.”

Allah Yardımcısı Olsun Onun

Aşkın Tarifi adlı dizide başrolleri paylaşan Kadir Doğulu ve rol arkadaşı Serra Arıtürk ile hakkında sevgili oldukları iddiası uzun süre gündemi meşgul etmişti. 2016 yılında Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisinde oynadığı Serra Arıtürk ile samimi pozları gündeme bomba gibi düşmüş, ancak ikili bu iddiayı kesin olarak yalanlamışlardı.

Ses sanatçısı Onur Akay, bir kez daha ortaya çıktı ve Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun ilişkilerini rahatça yaşayabilmek için dizi çekimleri esnasında imam nikahı kıydıklarını ve ikilinin Urla'da bir evde buluştuklarını yazdı. İddiasını delillerle ispatlamaya çalışan Onur Akay; ailesiyle Urla'da yaşayan Serra Arıtürk'ün Kadir Doğulu’dan hamile kaldığını çevreden duyduğunu da köşesine taşıdı. İddialar üzerine gözlerin çevrildiği Serra Arıtürk ve Neslihan Atagül, iddialara ilişkin hiçbir açıklama yapmadı. Kadir Doğulu ise iddiayı soran muhabirlere ‘O haberi çıkarana sorun. Allah yardımcısı olsun onun’ diyerek imalı bir cevap verdi.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar