Onur Büyüktopçu Yemekteyiz Programını Neden Bıraktığını Açıkladı!

Onur Büyüktopçu Yemekteyiz Programını Neden Bıraktığını Açıkladı!
Onur Büyüktopçu Tv 8'deki Yemekteyiz Programından neden ayrıldı? Büyüktopçu'nun ayağını Seda Sayan mı kaydırdı? Onur Büyüktopçu Seda sayan hakkında ne düşünüyor? Hepsi haberimizde!

Show Tv’nin yeni yayın döneminde en iddialı programlarından biri olacak Damat Bayıldı. Uzun zamandır hazırlanılan programın sunuculuğunu geçtiğimiz sezon Tv 8’de yayınlanan Yemekteyiz Programının başarılı sunucusu Oyuncu Onur Büyüktopçu yapacak. Büyüktopçu geçtiğimiz sezonun sonunda Yemekteyiz’den ayrılmış ve o dönem bu ayrılıkla ilgili pek çok iddia ortaya atılmıştı. Bu iddiaların en büyüklerinden biri Yemekteyiz Programı’nı Onur Büyüktopçu’dan devralan Seda Sayan’la ilgili olanıydı. İddiaya göre Acun Ilıcalı’yla arası iyi olan Seda Sayan Yemekteyiz Programı’nın sunucusu olmak istemiş ve bunun içinde Acun Ilıcalı’yı etkileyerek Onur Büyüktopçu’nun ayağını kaydırmıştı. Bu söylenti kulislerde uzun süre dillendirildi. Sonunda Onur Büyüktopçu Yemekteyiz Programından ayrıldı ve Show Tv’de yayınlanacak damat bayıldı adlı programın sunuculuğunu üstlendi, iddianın bir tarafı olan Seda Sayan ise Yemekteyiz’in sunuculuğuna getirildi. Tam kulislerde demek ki iddialar doğruymuş diye konuşulurken Onur Büyüktopçu’dan bir açıklama geldi.

Onur Büyüktopçu’nun Ayağını Seda Sayan mı Kaydırdı?

İki sezon boyunca Tv 8’de Yemekteyiz’i hafta içi her gün sunan ve kanalın en çok reyting alan programlarından biri olmasında büyük emeği ve katkısı olan Onur Büyüktopçu Yemekteyiz’i neden bıraktı? Büyüktopçu’nun ayağını seda sayan mı kaydırdı? İşte Onur Büyüktopçu’nun açıklamalarıyla bu sorulara açıklık getirildi. Show Tv’de Damat bayıldı adlı programla ekranlara geri dönmeye hazırlanan Onur Büyüktopçu Yemekteyiz’den neden ve nasıl ayrıldığına açıklık getirdi. Büyüktopçu sunduğu Yemekteyiz programının yoluna Seda Seyan’la devam etmesi sonrası ortaya atılan iddiaları yalanladı. Büyüktopçu “Ayağımın kaydırıldığı yönündeki haberlerin aslı yok. Sene başında yapımcıma programdan ayrılacağımı, artık değişik bir şeyler yapmak istediğimi iletmiştim. Yapımcımız ve kanalımız da uygun buldu. Seda ablayı çok seviyorum. Bayrağı devraldı ve gayet iyi devam ediyor. Allah herkesin ekmeğini versin” açıklamasını yaptı.

Damat Bayıldı Başlıyor!

Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği ve DNCC Medya tarafından hazırlanan Damat bayıldı 26 Ağustos pazartesi günü saat 16.00’da Show Tv’de seyirciyle buluşuyor. Program hafta içi her gün ekranlara gelecek ve gelin, kaynana ve damat üçgeninde rekabetçi, hırslı bir yemek yarışma programı olacak. Yarışmaya katılan Gelinler en güzel yemekleri ve sofra sunumunu yapmaya çalışırken kaynanalar ve damat ise yemekleri puanlayacak ve hem günün hem de haftanın birincisini seçecek.

25-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar