Onur Saylak Gaddar dizisine dahil oldu

Onur Saylak Gaddar dizisine dahil oldu
Başarılı oyuncu ve aynı zamanda yönetmen Onur Saylak Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gaddar dizisi ile ekranlara dönüyor.

Şu sıralar Fox Tv için hazırlanan ve Ay Yapım tarafından projelendirilen Gaddar dizisi sektörde en çok merak edilen yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alınan ve Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu gün be gün netleşiyor. Başrolünde başarılı ve genç oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ve bu oyuncunun uzun bir aradan sonra ilk kez tv ekranlarına döneceği Gaddar dizisinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Halen cast ve prodüksiyon çalışmaları devam eden dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı ve dizinin kasım ayı ortasında Fox Tv’de ekrana geleceği belirtiliyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak dizide kötü adam olan Müdür’ü canlandırması için başarılı bir isimle anlaşıldı. Aynı zamanda yönetmenlikte yapan başarılı oyuncu Onur Saylak ile anlaşan Ay Yapım dizinin çalışmalarına halen devam ediyor.

Gaddar

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gaddar ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Belirlenen oyuncularla görüşmelerin sürdüğü dizinin kadrosuna son olarak usta isim Onur Saylak dahil oldu. Dizide kötü adam Müdür karakterine hayat verecek Onur Saylak aynı zamanda yönetmenliği ile de tanınıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde Levent olarak yer alacağı dizi bir dram ve macera dizisi olarak ekrana gelecek. Askerlik dönüşü kiralık bir katile dönüşen Levent’in hikayesini anlatan dizi özellikle aksiyon sahneleri ile dikkatleri çekecek. Yakında sete çıkması planlanan dizinin kasım ayının ortasında seyirciyle buluşması planlanıyor. Kanalın iddialı yapımlarından olması beklenen dizi için yeni isimlerin kadroya çok yakında katılacağı öğrenildi.

2 Milyon TL

Öbür taraftan Gaddar dizisinde başrol oynayacak olan ve dizide Levent karakterine hayat vermesi beklenen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy son zamanların en gözde ve en çok iş alan oyuncularından biri olarak dikkatleri çekiyor. Daha çok internet yayın platformları ile çalışan oyuncu uzun süre sonra tv için bir dizide rol alacak. Öbür taraftan magazin basınında yer alan haberlere göre başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un Levent karakteri ile ekranlara geri dönüş yapacağı Gaddar dizisinden bölüm başına 2 Milyon Lira ücret alacağı öğrenildi. Oyuncu bu ücretle dizilerde yer alan oyuncular arasında bölüm başına en fazla ücret alan oyuncu olmuş olacak.

11-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar