Selahaddin Eyyubi dizisinin Turanşah’ı kim oldu?

Selahaddin Eyyubi dizisinin Turanşah’ı kim oldu?
Akli Film ile Ansari – Shah Films imzalı dizinin güçlü kadrosuna tabii’de yayınlanan Mahsusa dizisinin başrolünde yer alan başarılı oyuncu Ali Ersan Duru da katıldı.

Selahaddin Eyyubi dizisinin yapımcılığını kim üstleniyor? Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah’ı canlandıracak olan Ali Ersan Duru daha önce hangi projede rol aldı? Selahaddin Eyyubi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler ve canlandıracakları karakterler belli oldu mu? Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman izleyicisi ile birlikle olacak? Selahaddin Eyyubi dizisi bir devam filmi mi? Selahaddin Eyyubi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

Selahaddin Eyyubi dizisinin Turanşah’ı kim oldu?

Kasım ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Türk - Pakistan ortak yapımı Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş’in canlandıracağı Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah’ı canlandıracak oyuncu belli oldu.  Şu günlerde İsrail – Filistin savaşı ile tekrar gündeme gelen üç dinin de kutsal beldesi Kudüs’ün büyük fatihi Selahaddin Eyyubi’nin hayatına ve dönemine ışık tutacak olan dizinin oyuncu kadrosu gün geçtikçe genişliyor. Akli Film ile Ansari – Shah Films imzalı dizinin güçlü kadrosuna en son olarak TRT nin dijital platformu tabii’de yayınlanan Mahsusa dizisinin başrolünde yer alan başarılı oyuncu Ali Ersan Duru da katıldı. Yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Sedat İnci’nin oturduğu Selahaddin Eyyubi dizisinde Ali Ersan Duru Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah karakterine hayat verecek.

Selahaddin Eyyubi dizi oyuncuları ve karakterleri

TRT’nin güçlü prodüksiyonu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son iki bölümünden sonra hemen peşine devam niteliğinde devam edecek olan Selahaddin Eyyubi dizisioyuncu kadrosunda bulunan isimler ve canlandıracakları karakterler şöyle ; “Uğur Güneş (Selahaddin Eyyubi), Dilin Döğer (Süreyya), Doğan Bayraktar (Ahmet), Mehmet Ali Nuroğlu (Nureddin Zengi), Zeynep Kumral (Fatma), Kaan Çakır (Nusredüddin), Hakan Vanlı (Emir Reyhani), Murat Han (Gabriel), Ekin Türkmen (Melike Hatun), Gökçe Akyıldız (Sara), Tuvana Türkay (Victoria),Ali İhsan Duru (Turanşah),  İzzet Yüksek, Buse Varol, Baran Andıç, Sezgin Uzunbekiroğlu, Özgür Cem Tuğluk, Ömer Turan, İbrahim Çelikkol,” Daha önce de Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de yapımcılığını üstlenen Akli Film’in bu dev prodüksiyondan da yüzünün akı ile çıkması bekleniyor.Gerek okuma provalarında gerekse setteki çekim anlarında oyuncuların uyumu dikkat çekerken heyecanları da gözden kaçmadı.

13-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler