Onur Seyit Yaran Saplantı dizisine dahil oldu

Onur Seyit Yaran Saplantı dizisine dahil oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen sezonun yeni dizisi Saplantı dizisinin yeni başrol oyuncusu belli oldu.

Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olarak öne çıkan ve OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Saplantı’nın cast çalışmaları devam ediyor. Türkan derya tarafından yönetilecek dizinin başrol oyuncusu olarak önce Barış Arduç’la anlaşılmış ancak daha sonra hem yapımcı ve hem de oyuncunun kararı ile bu anlaşma iptal edilmişti. OGM Pictures’in yeni başrol arayışları sürerken OGM Pictures ile daha önceden anlaşma imzalayan genç oyunculardan Onur Seyit Yaran’ın Saplantı dizisinin yeni başrolü olarak belirlendi. Senaryosunu Aybike Ertürk’ün kaleme aldığı dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Merakla beklenen dizinin sete çıkış tarihi olarak ise bu ayın sonu tahmin ediliyor. Star Tv’nin merakla beklenen dizinin çekimlerinin İstanbul’da gerçekleştirileceği öğrenildi.

Saplantılı bir aşığı oynayacak

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Saplantı’nın çalışmaları devam ediyor. Senaryosunu ve hikayesini Aybike Ertürk’ün kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Türkan Derya’nın yer aldığı Saplantı dizisinin başrolüne genç oyuncu Onur Seyit Yaran seçildi. Başarılı oyuncunun dizide Babür adında bir gence hayat vereceği öğrenildi. Dram ve aşk türünde ele alınacak olan Saplantı’da Babür geçmişte bıraktığı saplantılı aşkıyla büyük bir sınav yaşayacak. Oldukça karizmatik bir karakter olarak öne çıkacak Babür bu büyük sınavda hem eski aşkıyla hem de kendisiyle büyük bir çatışmaya girecek ve bu çatışma dizideki karakterlerin tüm hayatlarına dokunarak onların değişmesini sağlayacak. Merakla beklenen dizinin halen cast ve prodüksiyon çalışmaları devam ederken dizinin ekim ayının sonuna doğru sete çıkması bekleniyor.

Onur Seyit Yaran

Genç kuşağın sevdiği oyunculardan olan ve geleceği parlak oyuncular arasında gösterilen Onur Seyit Yaran 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eitimlerinin ardından katıldığı 2016 Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle birlikte setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak kamera karşısına Kalk Gidelim adlı dizi ile geçmiştir. Daha sonra Vuslat ve Kardeşlerim adlı dizilerde rol alan özellikle Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile büyük bir çıkış yakalamıştır.

01-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar