Seray Kaya'nın yeni adresi belli oldu

Seray Kaya'nın yeni adresi belli oldu
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından biri olan Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu yeni dönemde Kopuk dizisinde rol alacak.

Son olarak geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide rol alan genç ve güzel oyuncu Seray Kaya’nın yeni dönemde rol alacağı proje sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak yeni dizi Kopuk’ta rol alacağı öğrenilen güzel oyuncunun sevenleri bu projeyi merak ve heyecanla beklemeye başladı. Koray Kerimoğlu tarafından yönetilecek dizi Deniz Karaoğlu, Fuat Mete Özden ve Selim Karadana tarafından kaleme alınıyor. Başrolünde Kaan Yıldırım ve Biran Damla Yılmaz’ın rol alacağı dizinin ikinci kadın başrolü olarak genç ve güzel oyuncu Seray Kaya ile anlaşıldı. Yakın zamanda Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması planlanan dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi. Çekimlerinin İstanbul’un Beyoğlu ilçesi başta olmak üzere birçok semtinde gerçekleştirileceği dizi dram ve aile türünde ele alınacak.

Seray Kaya yeni dizisinde

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan yeni dizilerden Kopuk ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizinin başrolünde Kaan Yıldırım (Ferhan) ve Biran Damla Yılmaz (Sera) yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Dizinin ikinci kadın başrolü için arayışlarını sürdüren Medyapım belirlenen oyuncular arasından genç ve güzel oyuncu Seray Kaya ile el sıkıştı. Dizide Müjde karakterine hayat verecek güzel oyuncunun yapım şirketi Medyapım ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Yakında sete çıkacak dizinin cast çalışmaları halen devam ederken dizinin Fox Tv’nin önem verdiği ve büyük beklenti içinde olduğu yapımlardan olduğu belirtildi. Beyoğlu Tarlabaşı’nda geçecek dizide samimi ve eğlenceli hikayeler kadar aksiyon dolu anlar da yaşanacak. Seray Kaya dizide Müjde karakterine hayat verecek.

Seray Kaya

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Seray Kaya son dönemin başarılı oyuncularından biri olarak öne çıkıyor. 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Seray Kaya’nın yer aldığı yapımlar arasında, Huzur Sokağı, Kocamın Ailesi, Gülümse Yeter, Kadın, Kuruluş Osman, Mahkum, Bir Küçük Gün Işığı ve Türler Geliyor: Adaletin Kılıcı yer almaktadır.

01-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar