Onur Tuna ekranlara dönüyor

Onur Tuna ekranlara dönüyor
Son olarak internet yayın kanalı için hazırlanan Zehirli sarmaşık adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Onur Tuna’nın yeni dizisi belli oldu.

Son dönemlerin en popüler oyuncularından olan ve büyük ve iddialı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Onur Tuna geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanan mahkum dizisi ile ekrana gelmişti. Sezon ortasında erken final yaparak ekranlara veda eden uyarlama dizi Mahkum’dan önce Mucize Doktor ve daha önce de Yasak Elma ile ekranlarda sevenleriyle buluşan Onur Tuna yeni sezon için yine iddialı bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Son olarak Sarmaşık adlı yapımda yer alan ve bu dizisi internet yayın kanalı TOD’da yayınlanan Onur Tuna Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yayıncı kanalı henüz belli olmayan Şahane Hayatım’la el sıkıştı. Şu sıralar oyuncu kadrosu için çalışmaların yürütüldüğü Şahane Hayatım için başrol olarak düşünülen ve el sıkışılan oyuncunun yanında hangi oyuncunun yer alacağı ise henüz belli olmadı.

Onur Tuna Şahane Hayatım’da

Son zamanların en başarılı ve yetenekli oyuncularından olan Onur Tuna son zamanlarda yer aldığı dizilerin yanı sıra kadrosunda rol olduğu filmlerle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Yapımcıların sık sık projelerle kapısını çaldığı oyuncu son olarak TOD için hazırlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde rol almıştı. Oyuncu şimdilerde ise Ay yapım tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Şahane Hayatım ile el sıkıştı. Oyuncu kendisine gelen projeler arasında en beğendiği proje olarak Şahane Hayatım ile el sıkıştı. Oyuncu kadrosu ve senaryo yazım çalışmaları devam eden dizinin kadın başrol oyuncusu ise henüz netleşmedi. Dizinin polisiye türünde olduğu senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı öğrenildi. Dizinin yayıncı kanalı için görüşmelerin sürdüğü ve bu kanalların içinde öne çıkan kanalın Fox Tv olduğu öğrenildi. Dizinin çalışmalarının ardından Ağustos ayı ortalarında çekime çıkmasının beklendiği öğrenildi.

Fox Tv mi?

Ay yapım tarafından şu sıralar ilk hazırlıklarının yapıldığı ve Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Şahane Hayatım adlı dizinin ilk oyuncusu belli oldu. Onur Tuna’nın başrolünde yer alacağı dizinin yayıncı kanalı olarak ise ay yapım kanallarla görüşmelerini sürdürüyor. Şu sıralar Şahane hayatım adlı dizinin yayıncı kanalı olarak öne çıkan kanal ise Fox Tv. Henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı ve kanalın çok yakında netleşeceği öğrenildi.

13-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar