Sıla Konserinde Özkan Uğur’u andı

Sıla Konserinde Özkan Uğur’u andı
Ünlü şarkıcı Sıla verdiği konserde hayata veda eden ünlü sanatçı Özkan Uğur’u unutmadı ve Özkan Uğur’a onun şarkısıyla veda etti.

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır mücadele ettiği kanser sebebiyle 69 yaşında hayata veda eden müzik dünyasının ünlü isimlerinden Özkan Uğur bugün son yolculuğuna uğurlandı. Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen ünlü şarkıcının cenazesinde pek çok ünlü isim yer aldı. Sevenlerinin de yoğun bir şekilde katıldığı cenaze töreninde ünlü ismin sevenleri ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. 69 yaşında hayata veda eden Özkan Uğur aynı zamanda pek çok ünlü şarkıcı, oyuncu ve başka isimler tarafından da sosyal medya hesapları üzerinden ya da direk olarak anıldı ve taziye mesajları yayınlandı. Ünlü şarkıcı Sıla’da Özkan Uğur’u Harbiye açık hava sahn esinde verdiği konser sırasında unutmadı ve onun şarkısıyla andı.

Sude şarkısıyla andı

Ünlü şarkıcılardan Sıla geçtiğimiz günlerde hayata veda eden sanatçı Özkan Uğur’u verdiği konserde andı. Geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle birlikte olan ve seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla geceye damgasını vuran Sıla sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı. Tıklım tıklım dolu olan alanda sevenleriyle coşan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Özkan Uğur’u da unutmadı. Özkan Uğur’a ait olan Sude şarkısını, Özkan Uğur’un görüntüsü eşliğinde seslendiren şarkıcı şarkı bitiminde gökyüzüne el sallayarak Özkan Uğur’a veda etti ve “güle güle Özkan abi” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı bundan yedi yıl önce aynı şarkıyı Özkan Uğur’la aynı sahnede birlikte seslendirmişti. Ünlü şarkıcının Sude şarkısıyla Özkan Uğur’a veda etmesi ve seyirciyle birlikte gökyüzüne el sallaması ve öpücük göndermesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

İlker Kaleli sahnede

Öbür taraftan ünlü şarkıcı Sıla yine Harbiye Açık Hava sahnesinde verdiği konser sırasında kendisini ön sıralarda seyreden sevgilisi oyuncu İlker Kaleli’yi sahneye çağırdı. Oyuncu İlker Kaleli ile sahnede yan yana gelen Sıla bir anda beklenmedik bir şey yaptı ve sevgilisi İlker Kaleli’yi öptü. Oldukça heyecanlı anların yaşandığı bu anda seyirciler çifti büyük alkış seline tuttu. Magazin basınında da geniş yer alan öpme hadisesi Sıla’nın sevenleri tarafından sosyal medya hesabından beğenildi.

13-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar