Sosyal medya feomeni Sadık Dedecen hayatını kaybetti

Sosyal medya feomeni Sadık Dedecen hayatını kaybetti
Ben yaptım ha repliği ile tanınan ve dükkanında çektikleri birbirinden ilginç videolarla tanınan ekibin en sempatiği olan Sadık Dedecan dün öğleden sonra elektrik akımına kapıldı.

Tiktok videolarıyla tanınıp sevilen Sadık Dedecan nasıl hayatını kaybetti? Esnaf arkadaşlarıyla çektiği videolarla geniş kitlelere ulaşan Dedecan’ın en sevilen repliği ne idi? Sadık Dedecan hangi hastanede hayata gözlerini yumdu? Sosyal medyada tiktok videolarıyla tanınan Sadık Dedecan’ın asıl mesleği ne idi? Genç yaşta hayata veda eden Dedecan kaç yaşındaydı? Sosyal medya fenomeni Sadık dedecan ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içerğinde. İşte detaylar ...

Sosyal medya feomeni Sadık Dedecen hayatını kaybetti

Tiktok fenomeni Sadık Dedecan açıkta bulunan elektrik kablosundaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Sosyal medya mecralarından biri olan tiktokta çektikleri kendi dükkanlarındaki video ile pek çok takipçisi olan Dedecan’ın vefatı takipçilerini üzüntüye boğdu. Ben yaptım ha repliği ile tanınan ve Şanlıurfa’da bulunan kendi tuhafiye dükkanında çektikleri birbirinden ilginç videolarla tanınan ekibin en sempatiği olan Sadık Dedecan dün öğleden sonra elektrik akımına kapıldı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olay Şanlıurfa Sarayönü Mahallesi’nde bulunan giyim mağazasında meydana geldi. İşyerinde açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas eden Sadık Dedecan elektrik akımına kapıldı ve ağır yaralandı. Çevredekilerin hemen haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Dedecan müdahalelerin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil servise lakdırılan sosyal medya fenomeni Dedecan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Sadık Dedecan’ın asıl mesleği esnaflıktı

Sosyal medya da ben yaptım ha sözleri ile takipçilerinin gönlünde bambaşka bir yeri olan 35 yaşındaki sosyal medya fenomeni aynı zamanda giyim mağazası sahibi bir esnaftı. Ölümü üzüntüyle karşılanan Dedecan’ın vefatıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Biz de yaptığı videolarla sevilen Dedecan’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Vefatının ardından başsağlığı mesajları yağdı

130 binden fazla takipçisi olan sosyal medya fenomeni Sadık Dedecan’ın vefatının ardından sevenleri tarafından yapılan bazı yorumlar şöyle; Şerif Uyar:” mekanın cennet olsun abem. Allah taksiratını affetsin. Mihemet: “Mekanın cennet olsun abim. Seni çok sevik. Hala da çok seviyoruz. Her zaman kalbimizdesin abi.”. Baran Aktar:” Ölüm sana yakışmadı canım abe.”.el.başkan6334:”Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Güzel insan.”.

12-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar