Organize İşler dizi mi oluyor?

Organize İşler dizi mi oluyor?
Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği film serisi Organize İşler dizi olarak geri dönüyor.

Yılmaz Erdoğan katıldığı bir galada müjdeli bir haber verdi. BKM'nin milyonlarca seyirciyi hayran bırakan film serisi Organize İşler dizi olarak ekrana gelecek.

Organize İşler dizisi geliyor

Eski öğrencisi Büşra Pekin'in başrolde yer aldığı Dilber Ay filminin galasına katılan Yılmaz Erdoğan'a mikrofonlar yöneltildi. Kendisine sorulan sorulara yanıt veren Yılmaz Erdoğan, ilerde izleyicilerle buluşacak projelerinden de söz etti. Başarılı sanatçı bir dizi projesi üzerine yoğunlaştığını ifade etti. Organize İşler'in dizisinin geleceği müjdesini sevenlerine aktardı.

Organize İşler dizisi 8 bölümden oluşacak ve oyuncu kadrosunda eski filmlerden isimlerin yanı sıra yeni isimlerin de ekleneceği bilgisi paylaşıldı. Yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan dizinin hangi dijital platformda olacağı merak edilirken Yılmaz Erdoğan bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Organize İşler dizisi ne zaman yayınlanacak?

Yılmaz Erdoğan tarafından geleceği haberi alınan Organize İşler dizisinin hangi tarihte yayınlanacağı fazlasıyla merak ediliyor. Henüz Organize İşler dizisinin hangi tarihte ekrana geleceği belli değil. Yaz aylarında çekimleri yapılacak dizinin 2022 yılının sonlarında ya da 2023 yılının başlarında ekrana gelmesi bekleniyor.

Türkiye'de komedi denince ilk akla gelen filmlerden biri hiç kuşkusuz Organize İşler geliyor. BKM imzası taşıyan Organize İşler filmi, 2005 yılında vizyona girdi. Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Erkan Öner, Erdal Tosun, Salih Kalyon, Cezmi Baskın  gibi isimlerden oluşan kadrosuyla ve Nil Karaibrahimgil'in diziye özel çıkardığı şarkısıyla Organize İşler filmi büyük ses getirdi. 2 milyon 618 bin 244 biletli seyirci tarafından izlenen film o dönem Türkiye'nin en çok izlenen dördüncü filmi olmayı başardı. Aradan geçen 14 yılın ardından 2019 yılında serinin ikinci filmi olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı vizyona girdi. Bir önceki filmdeki karakterlerin pek çoğu ikinci filmde yer almazken Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral gibi isimler kadroya eklendi. Filmin vizyondayken Netflix'e gelmesi de büyük ses getirmişti. Film her ne kadar kısa sürede Netflix'te yayınlanmasına karşın 3 milyon 537 bin 429 biletli seyirci tarafından sinemada izlendi. 

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar