Sadakatsiz'in bir başrolü daha diziye veda ediyor!

Sadakatsiz'in bir başrolü daha diziye veda ediyor!
Sadakatsiz dizisinde ayrılıklar devam ediyor. Kanal D'den ekrana gelen dizinin başrollerinden birinin diziye veda edeceği resmen açıklandı.

Kanal D'nin ekrana getirdiği Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinde ayrılıklar arka arkaya yaşanıyor. Diziye veda eden son isim Haluk karakterine can veren Burak Sergen oldu. 

Burak Sergen, Sadakatsiz dizisine veda ediyor

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakteriyle pek çoklarının beğenisini kazanan Haluk Güçlü diziyie veda ediyor. İlerleyen bölümlerde Burak Sergen'e ve Haluk Güçlü karakterine veda edeceğiz. İlk sezondaki reytingleri arar hale gelen Sadakatsiz dizisinde önemli bir gelişme yaşanmış ve senaryo ekibiyle yollar ayrılmıştı. Senaryoda köklü bir değişikliğe gidileceği beklenen bir şeydi. Bu nedenle dizide bazı karakterlerin fişi çekilecek. Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın karakterlerinin de hikayesi noktalanmış ve bu iki isim diziden ayrılmıştı. Aynı sebepten dolayı Burak Sergen de diziden ayrıldı. Bakalım Sadakatsiz dizisi bu hamleleriyle reytinglerde aradığı sonuçları alabilecek mi?

Sadakatsiz'de gelen ayrılık haberlerinin habercisi mi?

7 Ekim 2020 tarihinde ilk bölümü ekrana gelen Sadakatsiz dizisi hemen çok sevildi ve şu an 2. sezonu ekrana gelmeye devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Eren Vurdem, Özge Özder, Burak Sergen ve Gözde Seda Altuner'den oluşan kadrosuyla ekrana gelmeye başlayan diziye ilk olarak 1. sezonda Eren Vurdem veda etmişti. 2. sezonda diziye Berkay Ateş ve Ali İl dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Yeliz Kuvancı ve Ali İl'in diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Son olarak Burak Sergen de diziye veda edenlerden biri oldu. Gelen bu ardı ardına ayrılık haberleri bu sezon sonunda dizinin final yapacağına işaret ediyor olabilir. Karakterlerin diziden ayrılmasıyla senaryoda da değişikliğe gidilecek. 

Sadakatsiz 48. bölümde ne olacak?

Ali'nin Aras'a attığı dayak iftirasının ardından Aras ve Asya yol ayrımına gider. Asya oğlunun söylediklerine bir saniye bile tereddüt etmeden inanır ve Aras ne derse desin ikna olmaz. Peki Aras ve Asya bu işin sonunda gerçekten ayrılacak mı? Hepsi ve daha fazlası Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde izleyicileri bekliyor olacak. Sadakatsiz dizisi 9 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'da 48. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. 

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar