Orhan Gencebay’ın Oğlu Gökhan Gencebay ve Seda Han Nişanlandı

Orhan Gencebay’ın Oğlu Gökhan Gencebay ve Seda Han Nişanlandı
Arabesk Müziğinin usta ismi Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay ile Seda Han aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı.

Arabesk müziğin en ünlü isimlerinden biri olan ve tüm Türkiye tarafından sevilen ve dinlenilen usta sanatçı Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre’nin çocukları Gökhan Gencebay bugün dünya evine girmek için ilk adımı attı ve Seda Han ile nişanlandı. Magazin basını ve sosyal medyada gündem olan nişan aile arasında sade bir törenle yapılırken ünlü isimler Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre’nin mutlulukları özellikle dikkatleri çekti. Halen TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek Barbaros adlı dizide rol alan Gökhan Gencebay ve Seda Han’ın nişanlanması çevrelerinde de sevinçle karşılandı. Gökhan Gencebay ve Seda Han uzun süredir aşk yaşıyorlardı. Sevim Emre bu mutlu günü sosyal medya hesabından paylaştı ve genç çiftin sevincine ortak oldu. İşte nişana ait haber ve haberin detayları

Gökhan Gencebay Nişanlandı

Arabesk müziğin önde gelen temsilcilerinden Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre’nin çocuğu olan oyuncu Gökhan Gencebay bugün uzun zamandır aşk yaşadığı Seda Han ile nişanlandı ve evlilik için ilk adımı attı. Nişan töreni ve haberi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken çiftin sevenleri ve tanıdıkları mesajlarla çifte mutluluklar diledi ve nişan dolayısıyla tebrik etti. Gökhan Gencebay’ın annesi Sevim Emre’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu mutlu günü sevenleriyle ve takipçileriyle paylaştı. Sevim Emre paylaşımında “günün adı mutluluk! Yavrularım” ifadelerini kullandı. 2016 yılından itibaren aşk yaşayan çift böylece evlilik için ilk adımı da atmış oldu. 40 yaşında olan Gökhan Gencebay ile Seda Han’a bizde mutluluklar diliyor ve biran önce evliklerini görmek istediğimizi belirtiyoruz.

Barbaros Dizisinde Rol Alıyor

Bugün Seda Han ile nişanlanan ünlü şarkıcı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay aynı zamanda oyunculuk yapıyor. Gökhan Gencebay şu sıralar TRT 1 için hazırlanan ve çekimleri başlayan sezonun en iddialı yapımı olarak gösterilen Barbaros dizisinde rol alıyor. Dizinin Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşması bekleniyor. Gökhan Gencebay’ın nişan için setten izin aldığı ayrıca gelen haberler arasında. Çiftin ne zaman nikah masasına oturacağı konusunda ise henüz bir bilgi edilemedi.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar