Osman Sınav Erken Petekkaya’yı Neden Eleştirdi?

Osman Sınav Erken Petekkaya’yı Neden Eleştirdi?
Gel Dese Aşk’ta birlikte çalışan usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’dan aynı dizide rol alan usta oyuncu Erken Petekkaya’ya eleştiri geldi. İşte detaylar!

Şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin ilgisini bir anda üzerine çeken dizilerden biri olan Gel dese Aşk uzun bir süredir rol aldığı dizilerin erken final yapmasıyla karşılaşan usta oyuncu Erken Petekkaya’yı da rahatlattı. Dizinin yayınlanan bölümlerinin seyirciden tam not alması hem yapımcı firma Sinegraf’ı hem oyuncu Erken Petekkaya’yı hem de yayıncı kanalı memnun etti. Pazar akşamları yayınlanan ve bu akşam 2. Bölümüyle ekrana gelen dizinin hikayesinin yazarı ve aynı zamanda Sinegraf’ın sahibi usta Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya arasında geçen bir konuşma ise şu sıralar magazin ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Usta yönetmen Osman Sınav’ın Erken Petekkaya eleştirisi bir anda gündeme otururken oyuncu Erkan Petekkaya konuyla ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Osman Sınav’dan Yönetmen Eleştirisi!

Şu sıralar Gel Dese Aşk’ta bir araya gelen iki usta isim arasında geçen bir sohbet gündeme damga vurdu. Usta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav ile usta oyuncu Erken Petekkaya arasında yaşanan konuşma aynı zamanda ikilinin yakınlığını da ortaya koydu. Oyuncu Erkan Petekkaya usta yönetmen Osman sınav’ın kendisini uyardığı anı anlatırken “Bir işinde tek bölüm oynamıştım ama 25 yıl önceydi. O zaman Osman Abi bana çok büyük oynuyorsun demişti, çok tiyatral oynuyorsun demişti. Bu oyunculuğunu küçültmen lazım demişti. İşte küçülttüm geldim 25 yıl sonra. Benim için başka bir anlamı daha var. O açıdan söyledim” ifadelerini kullandı.

Erken Petekkaya’dan Osman Sınav Açıklaması!

Gel Dese Aşk’ta birlikte çalışmaya başlayan Osman Sınav ve Erkan Petekkaya arasındaki ilişki 25 yıl öncesine kadar gidiyor. İlk olarak 25 yıl önce birlikte çalışmaya başlayan ikili şimdi de Atv’de Gel Dese Aşk’ta birlikteler. Erkan Petekkaya konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken “Mesleğimin kaçıncı yılı ben de bilmiyorum, herhalde 30 yıl vardır. Bu kadar zaman sonra Osman Abi gibi deneyimli birisiyle çalışmak, bir sanatçı ile çalışmak, benim için de çok keyifli. Çok şey öğreniyorum ondan. Çünkü çok büyük bir deneyim. Osman Abi ile karşılaşmam benim için de çok büyük bir şans oldu” şeklinde konuştu. Bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Gel Dese Aşk ikili için büyük beklenti içinde oldukları bir yapım.  

15-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar