Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisiyle İlgili Önemli Bilgiler Verdi

Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisiyle İlgili Önemli Bilgiler Verdi
Ünlü yapımcı Osman Sınav Yalnız kurt dizisi için önemli bir mesaj verdi. İlk bölümü ile dikkatleri toplayan dizi için Osman Sınav ne mesajı verdi?

Ünlü yapımcı Osman Sınav Yalnız kurt dizisi için önemli bir mesaj verdi. İlk bölümü ile dikkatleri toplayan dizi için Osman Sınav ne mesajı verdi?

ATV Ekranlarında cuma akşamı Osman Sınav yapımcılığında yayın hayatına başlayan ve seyircisiyle buluşan Yalnız Kurt isimli dizisi için  ünlü yapımcı önemli mesajlar verdi.

Yalnız Kurt dizisinde rol alan Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Polat Bilgin gibi önemli birçok ismin bir araya gelerek güzel bir iş çıkarmaları yayınlanan ilk bölümdeki reyting sonuçları ortaya koymuş oldu. Cuma akşamı yayınlanan ilk bölüm ile birinci sıraya oturması dizide tüm beklentilerin karşılanmış olduğunu kanıtladı.

Ünlü yapımcı Osman Sınav daha önce birçok önemli projeye imzasını atmıştı. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde yer aldığı ve önemli isimlerin rol aldığı  Deli Yürek, Necati Şaşmaz ve Özgü Namal'in yer aldığı Kurtlar Vadisi ve Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'un yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizileriyle hafızalara kazınmayı başarmış önemli bir yapımcı olarak yeni projesiyle de beklentileri karşılamayı başardı. Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümündeki reyting başarısından sonra dizi severler yeni bolumu merakla beklerken Osman Sınav ise verdiği mesajla dikkat çekti. 

Ünlü yapımcı Osman Sınav, “Senaryosu çok uzun sürdü. Şu anda çalıştığım senaryo ekibi 2,5 yıldır çalışıyor. Haftada bir iki kere mutlaka toplantı yapıyoruz. Sürekli bunu çalıştılar. Her şeyi bildiğimiz, her şeyi yeniden formatladık. Ciddi bir senaryo çalışması var” ifadelerini kullandı.

ATV ekranlarının yeni dizisi Yalnız Kurt ilk bölümden izleyici üzerinde çok etkili oldu. Cihan Ünal’ın seslendirmesiyle de seyirciyi etkileyen yeni projenin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Osman sınav yapımcılığında, senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı Yalnız Kurt Çağatay Tosun yönetmenliğinde ATV ekranlarında ilk bölümü ile büyük beğeni toplamayı başardı.

Osman Sınav, Yalnız Kurt için araştırmaların çok uzun sürdüğünü ve hala da bunun devam ettiğini dile getirdi. Güçlü hikâyesi ile dikkatleri çekmeyi başardı.  Aksiyon ve Dram türünde ekranlara gelen dizide Yaşanılan dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak bir hikâyeyi konu alıyor.

Ünlü yapımcı başarısını ise şu sözlerle dile getirdi. Senaryoda kendilerine bir harita çizdiklerini ve her taşın altını kaldırdıklarını belirterek, hikâyenin ne kadar detaylandırıldığını dile getirdi

03-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar