Özge Gürel'in Rol Aldığı Hayaller ve Hayatlar Yayın Tarihi Belli Oldu

Özge Gürel'in Rol Aldığı Hayaller ve Hayatlar Yayın Tarihi Belli Oldu
Hayaller ve Hayatlar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Özge Gürel'in başrolde yer aldığı, hayranlarının merakla beklediği dizinin seyircisiyle buluşmasına çok az bir süre kaldı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Özge Gürel'in başrolde yer aldığı, hayranlarının merakla beklediği dizinin seyircisiyle buluşmasına çok az bir süre kaldı.

Can Yaman ve Serkay Tütüncü ile birlikte rol aldığı Bay Yanlış dizisinden sonra setlerden ve hayranlarından uzak kalan Özge Gürel, özlediği dizi setlerine yeniden döndü.

NG Medya imzasını taşıyan ve yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Hayaller ve hayatlar 17 Şubat'ta Bein Connect platformunda yayınlanacak. Dizinin başrollerinde ise Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz rol alıyor. Güçlü bir kadro ile ekranlarda yerini almaya hazırlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin hayranları sabırsızlıkla 17 Şubat'ı bekliyor.

Özge Gürel ve Serkay Tütüncü'nün yeniden bir arada rol aldıkları dizinin konusu ise Trajik hikâyelerin seyirciye aktarıldığı dizide 4 yakın arkadaşın farklı hayatları konu alınacak. Günümüzde yaşadığımız önemli problemlere yönelik birçok mesajın da verilecek. Aile ile toplum baskısı altındaki kadınların hayalleri ile gerçekler arasına takılıp kalması konu alınacak. 

Hayaller ve Hayatlar’ in hikâyesi büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dizide birçok fikir çatışmaların yer alması izleyenlerin dikkatini çekecek gibi duruyor.

İstanbul'un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasını ele alınacak olan 13 bölümlük Hayaller ve Hayatlar dizisinde birbirine her koşulda destek olan dört kadını izleyeceğiz. 4 kadının hayatları, alacakları beklenmedik bir haberle altüst olacak. Hayatlarını altüst eden haberle gizemli bir maceranın içine dâhil olan kahramanlarımız, hayallerinden de vazgeçmeyecek. Hayaller ve Hayatlar Bein Connect platformunda seyircisi ile buluşacak.

Genç ve yetenekli oyuncu Özge Gürel'in yeniden setlere dönmesi birçok hayranını heyecanlandırırken bir diğer yandan ilk bölümü merakla bekliyor. Genç ve güzel oyuncu Özge Gürel’in takipçileri sosyal medyada ilk bölüm heyecanı yaşadıklarını belirten birçok paylaşımda bulunmuştu.

Dram türündeki internet dizisi Altan Dönmez Yönetmenliğinde, Nazlı Hepturk yapımcılığında Bein Connect platformunda yerini alacak olan Hayaller ve Hayatlar Yayın tarihinin belli olması ile birlikte 17 Şubat'ta izleyenleriyle buluşacak

03-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar