Burcu Kıratlı’dan Sürpriz Hamle

Burcu Kıratlı’dan Sürpriz Hamle
Uzun yıllardır ara verdiği oyunculuk mesleğine geri dönen Burcu Kıratlı’dan bir atak daha geldi. Burcu Kıratlı Sinan Akçıl’dan boşanmak için bir adım daha attı.

Magazin dünyasının baş döndürücü gelişmelerine ayak uydurmak ve her olayı, her haberi anında takip etmek zaman zaman imkansız hale geliyor. Geçtiğimiz günlerde 7 yıl ara verdiği oyunculuğa geri döneceğini duyurduğumuz ve tiyatro oyunuyla seyircisiyle buluşacak olan Burcu Kıratlı’yla ilgili bugün magazin sayfaları ve sosyal medyada yer alan haberler herkesi şaşırttı. Daha önce bir kez evlendiği boşandığı ve yeniden evlendiği şarkıcı Sinan Akçıl ile yeniden sorunlar yaşayan ve boşanacakları iddia edilen ünlü oyuncudan yeni ve sürpriz bir atak daha geldi. Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı daha önce evlerini ayırdığı ve belli bir süre düşünmek için birbirlerine zaman verdikleri eşi Sinan Akçıl ile sürpriz ve ancak anlamlı bir hamle yaptı. Bu hamleyi okuyanlar ve görenler tamam bu iş bitti yorumunda bulundu. İşte Burcu Kıratlı’nın o hamlesi!

Soyadını Sildi

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı bugünlerde birçok duyguyu aynı anda yaşıyor. Eşi şarkıcı Sinan Akçıl ile sorunlar yaşayan Burcu Kıratlı öte taraftan uzun yıllar ara verdiği oyunculuk mesleğine geri dönüyor. Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu bu günlerde sahnelenmeye başlayacak. Öte taraftan Burcu Kıratlı boşanma noktasında olduğu eşi Sinan Akçıl ile ilgili sürpriz bir karar aldı ve beklenmeyen bir atakta bulundu. Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı sosyal medya hesabında bulunan Burcu Kıratlı Akçıl adından Akçıl soyadını çıkardı ve sadece Burcu Kıratlı’yı bıraktı. Böylece evliliklerini kurtarmak için belli bir süre birbirlerine düşünme fırsatı veren çiftten Burcu Kıratlı kararını belirtmiş oldu. Bu durumu okuyan ünlü oyuncunun takipçileri Burcu Kıratlı’nın boşanma konusunda kararlı 0lduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Aldatma Yok

Öte taraftan ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile olan ayrılık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu ayrılma nedeninin aldatma ile ilgili olduğu iddiasını yalanlayarak “evet, şu anda bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Asla aldatma yok. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize çok ağır yaşattığımız bir şey yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu da yakında göreceğiz” ifadelerini kullandı.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar