Masumiyet setinde yaşananlarla ilgili Gold Film açıklama yaptı

Masumiyet setinde yaşananlarla ilgili Gold Film açıklama yaptı
Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'u bir araya getiren Masumiyet dizisinde sular durulmuyor. Masumiyet setinde yaşananlarla ilgili Gold Film açıklama yaptı.

Gold Film imzalı Masumiyet dizisi Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. Masumiyet ilk bölüm 24 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumiyet dizisi sette yaşanan olaylarla sık sık magazin gündemine konu oluyor. Masumiyet setinde ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi. Daha önce Deniz Çakır'ın karavanını beğenmediği için olay çıkardığı çok konuşulmuştu. Masumiyet setinde yaşandığı iddia edilen son olay ise yargıya taşındı.

Deniz Çakır hakkında hakaret iddiası

Fox Tv'nin iddialı dizisi Masumiyet çeşitli iddialarla yeniden gündemde. Masumiyet kadrosunda Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile başrol oynayan Deniz Çakır'ın adı yine bir olayla anılıyor. Masumiyet setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Çağatay Görgen Deniz Çakır'ın kendisine hakaret ettiğini iddia etti. Çağatay Görgen ayrıca kendisinin istifaya zorlandığını belirterek mahkemeye suç duyurusunda bulundu. Görgen'in avukatıyla birlikte yaptığı açıklama basında geniş yer bulurken sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. Masumiyet dizisinin yapım şirketi olan Gold Film de bir basın açıklaması yayınlayarak iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Gold Film iddiları reddetti

Masumiyet dizisinin yapım şirketi Gold Film kostüm asistanı Çağatay Görgen'in iddialarını yalanlayan bir basın açıklaması yayınladı. Çağatay Görgen'in iddialarının soyut iddialar olduğu belirtilirken sette olayla ilgili görgü tanığı olmadığı açıklandı. Gold Film açıklamasında, Çağatay Görgen'in 6 Mart'ta şirkete istifasını sunduğu ve iddiaların bu istifanın ardından ortaya atıldığı belirtildi. Gold Film'in basın açıklamasının tam metni şöyle;

Masumiyet kostüm asistanından Deniz Çakır hakkında suç duyurusu

Masumiyet dizisi oyuncusu Deniz Çakır hakkında kostüm asistanı tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Masumiyet setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Çağatay Görgen, "Tüm ekibin önünde bana hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim. Ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla veya ekip arkadaşımla bu denli karşı karşıya gelmedim" açıklamasında bulunmuştu. İddialar hakkında Gold Film'den açıklama geldi.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar