Oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi

Oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi
4 yıl önce bir dizide karı koca rolü oynayan Deniz Uğur ile Erdinç Gülener'in dizi aşkı gerçek oldu. Hayat sahnesinde evlenen çift, sade bir töreni tercih etti.

Dizi aşklarından biri daha gerçek oldu. Ekranların güler yüzlü oyuncularından Deniz Uğur, daha önce bir yapımda kocasını oynayan Erdinç Gülener ile evlendi. Hayaldi, gerçek oldu felsefesiyle hareket eden ünlü çift, Bozcaada’da yapılan sade bir törenle dünya evine girdi. Hayranları o düğünü merak ediyor. Şimdi detaylar

Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi

Reha Muhtar’la evlenen ancak tartışmalı bir şekilde ondan ayrılan Deniz Uğur aradığı mutluluğu 47 yaşında buldu. Daha önceki evliliğinden ikiz çocuk sahibi olan Deniz Uğur, “Bir Deli sevda” dizisini gerçeğe dönüştürdü. Daha önce birkaç yapımda rol arkadaşlığı yapan ikili, Bir Deli Sevda dizsinde karı koca rolü oynamıştı. O rol gerçek oldu. Basında çıkan evlilik haberlerini doğrulayan ikili, dün Gökçeada’da düzenlenen sade bir tören ile evlendi.

Düğünde şatafat istemediler

Deniz Uğur, bir hafta önce verdiği bir röportajda Erdinç Gülener ile iyi anlaştığını ve çok yakın bir zamanda evleneceğini açıklamıştı. Gökçeada’da düzenlenen sade bir tören ile evlenen çift oldukça mutluydu. Deniz Uğur beyaz elbise ve spor ayakkabı ile objektiflere gülümserken ciddi görünmeye çalışan Erdinç Gülener ise beyaz pantolon ve lacivert bir gömlek giydi.

Deniz’in ne yapacağını gözünden anlıyorum

Pandemiden dolayı davetli sayısının az olduğu nikâh sonrası ikili sosyal medya hesabından mutlu pozlarını takipçileriyle paylaştı. 2017 yılında rol aldıkları ‘Bir Deli Sevda’ dizisinde Deniz Uğur’la rol alan Erdinç Gülener, bugünlerin işareti o zaman vermişti: “Mesela biz Deniz’le karı-koca oynuyoruz ve ben çok rahat ediyorum. Deniz’in ne yapacağını gözünden anlıyorum. Konuşmadan anlaşabiliyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Usta oyuncu bir muhabirin, “Günümüz şartlarında ‘Bir Deli Sevda’ yaşamak mümkün mü sizce?” sorusuna ise bakın nasıl cevap vermiş: “Tabii ki mümkün. Sevda, aşk her zaman var. İlişkilerde biraz yıpranmış olabiliriz ama hâlâ delice sevdalar var ve bir yerlerde yaşanıyor, biliyorum.” derken Deniz Uğur ise, “Sevdanın her türü delicedir. Aşk dediğimiz şey çok mantıklı bir şey değil. Seçerek, ölçüp biçerek düşünerek karar veremezsin o duyguya. Zaman içinde tecrübe kazandıkça belki bu duyguyu dizginlemeyi öğreniyoruz. Daha mantıklı seçimler yapabiliyoruz. Ama bu da bir tercih”

canlitv olarak çifte mutluluklar diliyoruz.

 

12-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar