Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e sosyal medya tepkisi!

Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e sosyal medya tepkisi!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e sosyal medya tepkisi! Eser Yenenler kaslı fotoğrafı. Eser Yenenler kaç kilo? Eser Yenenler kimdir?

Eser Yenenler'den eşinin paylaşımına tepki! Eser Yenenler eşine tepki gösterdi. Eser Yenenler kaslı fotoğrafı olay oldu. Eser Yenenler sosyal medya hesabı. Eser Yenenler sosyal medya tepkisi. Eser Yenenler bebeği. Eser Yenenler eşi kimdir? Eser Yenenler kaç kilo? Eser Yenenler kaç yaşında.

Günümüzde sık sık sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündem olan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti, bu defa tepkiyle karşılandı. Geçtiğimiz günlerde eşi Berfu Yenenler'in eşinin shoplu fotoğrafını paylaşması ile gündem olan çiftten tatlı atışlar gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta Alaçatı'ya yerleşen çift, sıkça sosyal medyada fotoğraf paylaşarak gündemde kalmayı başarabiliyor.

Eşi Berfu Yenenler'in sosyal medyada shop yaparak Eser Yenenler'in kaslı fotoğrafını paylaşması üzerine Eser Yenenler'den tepki gecikmedi.

Alaçatı'da ikinci evlilik yıldönümlerini kutlamak için baş başa yemek yiyen çift gazetecilere oy gösterdi. Eser Yenenler, 'güzel ve özel bir yemek yedik mutluyuz. İkinci yılda hala ilk günkü gibi olmak da bizim şansımız herkese nasip olmaz' sözlerini kullandı.

Berfu Yenenler'in sosyal medyada paylaştığı ikinci yıla özel pastada yer alan 'king' kelimesinin anlamını soran gazetecilere ise 'Evet kendisi kingdir. Bir oyunda King Berfu'ydu. Sonra baktık oyunun adı; gerçek hayatta da king. O king hayatımızın kingi' sözlerini kullandı.

Gazeticilerle olan sohbetlerine devam eden Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftine 'Sosyal medya hesabınızdan kaslı fotoğraf paylaştınız Berfu Hanım, Eser Bey'in kaslı fotoğrafları çok konuşuldu' sözleri kullanması üzerine Eser Yenenler, 'Aşkım beni insanların ağzına sakız ettiğini anlat şimdi' dedi.

Berfu Yenenler ise, 'Yani seviyorum kocama böyle tatlı oyunlar olsun, minik şeyler. Bu hafta Çok Güzel Hareketler Bunlar'da kullanmışlar o fotoğrafları, skeçlerde" şeklinde konuştu. Eşi de "Fotoğrafları benden istediler attım. Ne yaşıyorsam onu şeffaf aktarıyorum. Bunu seviyorum. İnsanlarda bana pozitif dönüyor. Mutlu oluyorum' sözlerini kullandı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti 2019 yılında dünyaya girmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey dünyaya gelmişti. İkinci çocukları Mete ise geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. İki çocukları ile birlikte Alaçatı'ya yerleşen çift, ikinci yıllarını kutladılar.

12-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar