Cem Karaca'nın hayatı için hangi ünlü isme teklif gitti?

Cem Karaca'nın hayatı için hangi ünlü isme teklif gitti?
Ünlü sanatçı Cem Karaca’nın hayatı film oluyor. Ünlü şarkıcıyı canlandıracak isim ise yine bir şarkıcı olan ünlü isim Haluk Levent.

Son yıllarda peş peşe çekilen ve sinema seyircisiyle buluşturulan biyografi türü filmler seyirci tarafından oldukça beğeniliyor ve bu filmler gişelerde büyük başarılar yakalıyor. Bugüne kadar daha çok sanat ve spor adamlarının biyografi filmleri sinemalarda seyirciyle buluşurken bu filmlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Son olarak Barış Akarsu Merhaba Filmini seyirciyle buluşturan Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yeni bir biyografi filmi için kolları sıvadı. Yapım şirketi Türk Rock Müziğinin efsane isimlerinden olan ünlü sanatçı Cem Karaca’nın hayatının filmini yapmak için çalışmalara başladı. Senaryo yazım süreci devam eden film için bir taraftan da cast çalışmaları başladı. Bu noktada en çok dikkat çeken ünlü isim Cem Karaca’yı kimin canlandıracağı sorusu idi ve yapım şirketi bunun için sürpriz ve ünlü bir isme teklif götürdü.

Haluk Levent’e Cem Karaca Rolü Teklif Edildi

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç medya ortaklığında hazırlıkları süren ve yaz aylarında sete çıkması beklenen Türk Rock Müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatacak sinema filmi için cast çalışmalarına başlandı. Senaryo yazım süreci devam eden film için Cem Karaca’yı kimin canlandıracağı sorusu çok sorulurken yapım şirketi tarafından sürpriz bir isme teklif götürüldüğü öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü sanatçı Cem Karaca’yı oynaması için yine Türk Rock Müziğinin usta isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Haluk Levent’e teklif götürüldü. Son gelen haberlere göre ise ünlü ismin bu teklife oldukça sıcak baktığı ve olumlu yaklaştığı öğrenildi. Henüz bir anlaşma olmadığı ancak Haluk Levent ile Cem Karaca’yı oynaması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Sevenleri Heyecanlandı

Öbür taraftan ünlü isim Haluk Levent ile ilgili hemen her gün bir haber internet haber sitelerinde ya da magazin basınında yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri çeken ünlü isim ayrıca kurucusu olduğu Ahbaplar Derneği ile de oldukça faal bir hayatın içinde. Sık sık konserlerle de seyirci karşısına çıkan Haluk Levent’in sevenleri ise Cem Karaca teklifi karşısında oldukça heyecanlanmış durumda.

18-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar