Oyuncu Mehmet Günsür’un acı günü

Oyuncu Mehmet Günsür’un acı günü
Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün annesi Sibel Günsür 83 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncu annesinin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

Magazin dünyası bugün ünlü oyuncu Mehmet Günsür’un haberleriyle takipçilerinin karşısına çıktı. Bugüne kadar rol aldığı pek çok dizi ile seyircinin kalbinde taht kuran ünlü oyuncu ilk olarak Hamam adlı filmle üne kavuşmuş ardından da pek çok üst düzey yapımda rol alarak sevilen oyuncular arasına katılmıştı. Her yapımcının cast listesinin başında yer alan ünlü isim bugünlerde büyük bir acıyla sınanıyor. Geçtiğimiz yılın kasım ayından beri hastanede yatan ünlü oyuncunun annesi Sibel Günsür yapılan tüm tedavi ve müdahalelere rağmen hayata veda etti. Geçtiğimiz yılın son ayında bypass ameliyatı olan ve hastanede yoğun bakımda yatan ünlü oyuncunun annesi ne yazık ki kurtarılamayarak 83 yaşında hayata veda etti. Annesinin acısıyla sarsılan ünlü oyuncu büyük bir acı yaşarken annesini sevenlerinin de katıldığı cenaze töreninde toprağa verdi.

Kalp Rahatsızlığı Vardı

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün annesi Sibel Günsür 83 yaşında hayata veda etti. Geçtiğimiz yıl kalp rahatsızlığı sebebiyle bypass ameliyatı olan ve hastanede yoğun bakımda yatan Sibel Günsür yapılan tedavilere rağmen bir türlü iyileşemedi ve 83 yaşında hayata veda etti. Emekli lise öğretmeni olan Sibel Günsür geçtiğimiz gün ailesi ve çok yakınlarının katılımıyla Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Sibel Günsür 2018 yılında hayata veda eden eşinin yanında toprağa verildi. Törene Mehmet Günsür’ün yanı sıra çok yakınları ve meslektaşları Canan Ergüder ve Selma Ergenç de katıldı. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Mehmet Günsür’ü sevenleri teselli etti. Ünlü oyuncu ile annesi daha önce aynı seti paylaşmış ve Kanaga adlı dizde rol almışlardı.

Sibel Günsür Kimdir?

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün annesi Sibel Günsür 1940 yılında dünyaya gelmiştir. Sibel Günsür eğitim hayatının ardından Boğaziçi Üniversitesinde Almanca öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra Almanya’da çalışan Sibel Günsür kızı Zeynep Günsür tarafından kurulan hareket atölyesinde çeşitli roller almıştır. Sibel Günsür oğlu Mehmet Günsür ile birlikte rol aldığı Kanaga adlı dizide gösterdiği performansla Maverick Awards’da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün annesi Sibel Günsür 83 yaşında hayata veda etmiştir.

04-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar