Mahkemeden Feyza Aktan’a kötü haber

Mahkemeden Feyza Aktan’a kötü haber
2019 yılında boşanan ve ardından darp ve şiddet sebebiyle boşandığı eşi Özcan Deniz’e dava açan Feyza Aktan’a mahkemeden kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde yeniden evlenen ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında görülen ve yaklaşık 6 yıldır devam eden darp ve şiddet davası karara bağlandı. Magazin basınında, sosyal medyada ve internet haber sitelerinde yer alan habere göre Feyza Aktan tarafından Özcan Deniz aleyhine açılan darp ve şiddet davasında mahkeme heyeti son kararını verdi. Feyza aktan tarafından Özcan Deniz aleyhine kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulandı gerekçesiyle zincirleme şekilde kasten yaralama suçundan dava açılmıştı. Bunun üzerine savcılık ünlü oyuncu Özcan Deniz aleyhine Feyza Aktan’ı yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl altı aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Ancak mahkeme Özcan Deniz aleyhine açılan davada somut delil olmadığı gerekçesiyle davanın düşürülmesine karar vermişti.

Üst Mahkemeden Karar Çıktı

Feyza Aktan ile Özcan Deniz arasında sular durulmuyor. Mahkeme Özcan Deniz’in 2017 yılında işlediği öne sürülen basit yaralama suçunun şikayet süresinden sonra şikayet edildiği gerekçesiyle düşürülmesine karar verdi. Ve ayrıca 2018 yılında yaşanan olayda Deniz’in üzerine atılı suçu işlediğine dair kesin ve inandırıcı bir delil elde edilemediğinden dolayı beraatına, 2019 yılında Almanya’daki olayda ise şikayet süresi geçtiği sebebiyle düşürülmesine karar verdi. Bunun üzerine Feyza Aktan dosyayı bir üst mahkeme olan Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı ve karara itiraz etti. Ancak 30. Ceza Dairesi tarafından dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda yerel mahkemenin kararı doğru kabul edildi ve mahkeme itirazı reddetti. Böylece yılan hikayesine dönen ikili arasındaki davalar sonunda karara bağlandı ve oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz Feyza Aktan’ın aleyhine açtığı darp ve şiddet davalarından beraat etmiş oldu.

Yeniden Evlendi

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ile Feyza Aktan 2018 yılında nikah masasına oturarak evlenmiş ve ancak 2019 yılında da anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Çift uzun süre mahkemelerde birbirinden şikayetçi olurken ünlü isim Özcan Deniz daha sonra tanıştığı modacı Samar Dadgar ile bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Oyuncu Özcan Deniz ile modacı Samar Dadgar geçtiğimiz günlerde gözlerden ırak bir şekilde nikahlanarak dünya evine girmişlerdi.

04-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar