Oyuncu Melisa Sözen Kendisine Söylenen Çirkin Sözlere Ne Cevap Verdi?

Oyuncu Melisa Sözen Kendisine Söylenen Çirkin Sözlere Ne Cevap Verdi?
Güzel ve başarılı oyuncu Melisa Sözen sosyal medyada kendisini takip eden ve ağır hakaretlerde bulunan takipçisini ifşa etti ve yazdıklarına cevap verdi? İşte ayrıntılar!

İnternetin ve sosyal kullanımın yaygınlaşmasıyla insanlar beğendikleri kişilerle direkt iletişime girme şansını yakaladılar. Bu durum çoğunlukla ünlülerle sevenleri açısından iyi olsa da ne yazık ki zaman zaman istenmeyen durumlarda oluşabiliyor. Sosyal medya kullanıcıları ne yazık ki zaman zaman eleştiri dozunu kaçırabiliyor ve hakarete varan boyutlarda sözler yazabiliyorlar. Bu durum ne yazık ki bugünlerde güzel ve başarılı oyuncu Melisa Sözen’in de başına gelmiş durumda. Bir takipçisi tarafından ağır hakarete maruz kalan güzel oyuncu bu durum karşısında kendisine hakarete varan ifadeler kullanana takipçisini ifşa etti. Melisa Sözen kendisine hakaret eden takipçisine ayrıca en güzel tarafından bir de mesaj verdi. İşte Melisa Sözen’e yazılan sözler ve Melisa Sözen’in cevabı!

Melisa Sözen Takipçisini İfşa Etti!

Ünlü oyuncu Melisa Sözen kendisine sosyal medya üzerinden hakarette bulunan takipçisini ve mesajını ifşa etti. Melisa Sözen kendisine “yine geldi leşçi. Ulan büzük dudak, arabesk oyunculuğun yetmedi, o kakıç halinle tüm erkek rockçı vokallere musallatsın” ifadelerini kullanan takipçisini ifşa etti ve gereken cevabı verdi. Oyuncu Melisa Sözen bu sözler üzerine “bu ve benzeri kişiler kendilerine duydukları güvensizliği, yetersizlik hissini, aşağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getirdiklerinde iki şey düşünüyorum. Ya takmayın kafaya troller her yerde deyip dalga geçen bir dille cevabını vermek ya da daha ada güzeli yazık deyip geçip gitmek” ifadelerini kullandı. Melisa Sözen ayrıca kendisine hakaret eden takipçisine bununla da yetinmedi ve devam etti.

Melisa Sözen Cevap Verdi!

Melisa Sözen kendisine maharet eden takipçisine verdiği cevapta “bu kişinin (kişi kim bilemiyorum çünkü kendisi de bilmediğinden sahte bir hesapla yazıyor) seksist ve bayağı bir dille yazdıklarına her gün birçok kişinin kadın/erkek fark etmesizin maruz kaldığını ve bizim de bu üslubu ‘aman boşver’ lerle giderek normalleştirmemize ilk ve son kez bir şeyler yazmak istedim. Hakaret ederek kendinize ve dünyaya olan sinirinizi boşaltmak istiyor olabilirsiniz, bizim aynı üslupla cevap vermeyeceğimizden de emin olabilirsiniz ki haklısınız ama psikolojik problemlerinize başkalarına saldırarak deva bulamazsınız. Siber zorbalığını karşısında şahsen ben bu naçizane mesajı paylaşmak istedim. Beni incitmediniz” ifadelerine yer verdi. Melisa Söze bu paylaşımla hakaret eden takipçisine en güzel cevabı vermiş oldu. Umarız bu kişiler bu tür mesajlardan vazgeçerler.

30-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar