Biz Kimden kaçıyorduk Anne Dizisi Netflix’te Liderliğe Koşuyor

Biz Kimden kaçıyorduk Anne Dizisi Netflix’te Liderliğe Koşuyor
Netflix’te yayınlanmaya başlayan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ilk üç gün izlenmesinde rekor kırarak liderlik koltuğuna oturdu.

Geçtiğimiz 24 Mart’ta internet yayın platformu Netflix’te izleyici karşısına çıkan 1441 Production imzalı Biz Kimden kaçıyorduk Anne dizisi dili İngilizce olmayan yerli içerikler arasında büyük bir başarı sağlayarak en çok izlenenler listesine 3. Sıradan giriş yaptı. Perihan Maden’in aynı adlı romanından uyarlanan be 7 bölüm olarak planlanan dizi 24 Mart günü seyirci karşısına çıktı. İlk üç günde toplam 19.410.000 saat izlenme oranına ulaşan dizi dili İngilizce olmayan diziler listesine 3. Sırada girdi. Şu ana kadar yerli içerikler arasında en iyi açılışı yapan Biz Kimden kaçıyorduk Anne dizisi ayrıca sadece yerli kullanıcılar içinde değil yabancı kullanıcılar içinde de büyük bir izlenme sayısına ulaşarak Netflix tarihinde yerli içerikler içinde büyük bir izlenme sayısına ulaştı ve bu rakamla daha şimdiden liderliğe göz kırpmaya başladı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne

1441 Prodüction tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Perihan Maden’in aynı adlı kitabından dizi olarak uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne geçtiğimiz 24 Mart Cuma günü Netflix’te seyirciyle buluştu. Başrolünde Melisa Sözen, Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar’ın yer aldığı dram, suç ve gerilim türündeki dizi bir anne ile kızının hikayesini konu alıyor. Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilen dizi sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de büyük bir rakama ulaşmayı başardı. Daha önce 20 Nisan 2022’de yayına giren ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Yakamoz S-245 iki gün farkla 22.060.000 saatlik izlenme ile lider koltuğunda yer alıyordu. Aynı şekilde geçtiğimiz haftalarda yayına giren Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Şahmaran’da açılışı 17.030.000 saat ile yapmıştı. Bu rakamlarla henüz yeni yayına başlayan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin rekor kırarak liderliğe oturması bekleniyor. Ayrıca dizi dünya genelinde de ilk on içinde yer alan diziler arasına girdi.

Biz Kimden kaçıyorduk Anne Konusu

Netflix’te yayınlanan ve Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne sürekli birilerinden kaçan ve lüks otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi’nin arkalarında cesetler bırakarak yollarına devam ettikleri bir hikayeyi anlatıyor. 1441 Prodüction tarafından hazırlanan dizinin kadrosunda Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Eylül Tumbar ve daha başka pek çok ünlü isim yer alıyor.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar