Oyuncu Selen Öztürk Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor

Oyuncu Selen Öztürk Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor
TRT 1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna genç ve güzel oyuncu Selen Öztürk Kader olarak dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan sezonun yeni dizilerinden Yürek Çıkmazı her hafta yeni bölümüyle salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar tarafından kaleme alınıyor. Kadrosunda Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizi kanalın önde gelen yapımları arasında yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizide bir kadının yaşadığı zorluklar ve eşinin zorbalığı konu alınıyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna zaman zaman yeni katılımlar oluyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı ve güzel oyuncu Selen Öztürk Kader karakteri olarak dahil oldu.

Selen Öztürk Yürek Çıkmazı’nda

Gold Film tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan diziler arasında yer alan kadın konulu dram dizisi Yürek Çıkmazı’nın kadrosuna güzel oyuncu Selen Öztürk Kader karakteri olarak dahil oldu. Vilmer Özçınar ve Ayla Hacıoğulları tarafından kaleme alınan dizide Mesut Akusta’nın canlandırdığı Yılmaz karakteri ile karşılaşıp ailenin arasına katılan Kader (Selen Öztürk), ilerleyen zamanlarda oldukça kritik bir yerde bulunacak ve dizinin hikayesinde büyük kırılmalara sebep olacak. Güzel oyuncunun dizinin çekimlerine katıldığı ve ilerleyen bölümlerde seyirciyle buluşacağı öğrenildi. İlk bölümü 1 Kasım 2022 Salı akşamı ekrana gelen dizi yazar Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanmış durumda.

Selen Öztürk Kimdir?

Dizi ve film oyunculuğunun dışında seslendirme sanatçılığı da yapan güzel oyuncu Selen Öztürk 23 Temmuz 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra dizi ve sinema filmi setlerinde yer almıştır. Aynı zamanda tiyatro oyunlarında yer alan Selen Öztürk sektörde seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Başarılı ve güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Aşkları Ege’de Kaldı

-          Kukla

-          Sonsuz

-          Çilek

-          Çicero

-          Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

-          Baykuş Evi

-          Kağıttan hayatlar

-          Karayılan

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Benim Adım Gültepe

-          Serçe Sarayı

-          Hatırla Gönül

-          Payitaht: Abdülhamid

-          Azize

-          Atiye

-          Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

-          Çocukluk yer almaktadır.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar