Oyuncu Şevval Sam ve Annesi Şarkıcı Leman Sam’a Koronavirüs Cezası!

Oyuncu Şevval Sam ve Annesi Şarkıcı Leman Sam’a Koronavirüs Cezası!
Yasak Elma’nın güzel yıldızı Şevval Sam ile şarkıcı annesi Leman Sam bir restoranda yemek yerken yakalanınca pandemi cezasına çarptırıldılar.

Ünlü isimlere son günlerde peş peşe koronavirüs sebebiyle cezalar kesiliyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran ve her gün binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan salgını kontrol altına alabilmek için devlerin tüm güçleriyle çalıştığı bu günlerde ne yazık ki kısıtlamalardan artık iyice bunalan insanlarda bir kaçış yolu aramaya başladı. İnsan hayatını korumak için mecburen uygulanan koronavirüs yasakları ne yazık ki yine insanlar tarafından ihlal ediliyor. Ünlü isimlerin de zaman zaman isyan ettiği koronavirüs yasakları herkesi bunaltırken özellikle restoranların açık olmaması sebebiyle sosyal hayatın giderek daha da zor hale geldiği bu günlerde bazı ünlü isimler ceza yeme pahasına restoranlarda yemek yiyor. Geçtiğimiz günlerde bir zamanların ünlü futbolcusu Tanju Çolak ve arkadaşlarının ihlal ettiği restoranda yemek yememe kuralını bu seferde Yasak Elma’nın Ender’i güzel oyuncu Şevval sam ve annesi şarkıcı Leman Sam ihlal etti. İhlal etti ancak cezadan kurtulamadı.

Leman Sam – Şevval Sam’a Koronavirüs Cezası

Ünlü anne kız Leman Sam ile Şevval sam geçtiğimiz günlerde birlikte yemek yemek için evlerinin altındaki restorana indiler. Ancak ne yazık ki pandemi kuralları kapsamında restoranlarda yemek yemek yasak. Restoranların sadece paket servis yapabildiği bu günlerde pandemi kuralları ne yazık ki zaman zaman ihlal ediliyor. Bu ihlallerden birini de Şevval Sam ile annesi Leman Sam yaptı. Pandemi kuralları gereğince oturmaya kapalı olması gereken restoranda annesiyle birlikte yemek yiyen Şevval sam ne yazık ki cezadan kurtulamadı. Bulundukları restorana polisin gelmesiyle şaşkına dönen ikili ne yapacağı şaşırdı.

Her İkisine De Ceza Kesildi!

Cihangir’de evlerinin altında bir restoranda yemek yiyen ve bu sırada polisin gelmesiyle şaşkına uğrayan Şevval Sam ve Leman sam çiftine pandemi kuralarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza kesildi. Pandemi kuralları gereğince restoranların sadece paket servisi yapabildiği belirtilerek oturarak yemek yemenin yasak olduğu ve bunun cezasının bulunduğu belirtilen ünlülerin her birine emniyet güçleri 3 bin 185 lira para cezası kesti. İkilinin polisin gelemsiyle oldukça şaşırdıkları gözlendi. Daha sonra restorandan ayrılan ünlü isimlerin pandemi kuralını ihlal etmesi sosyal medyada tepki çekti.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar