Menajerimi Ara'ya 3 sürpriz isim birden

Menajerimi Ara'ya 3 sürpriz isim birden
Her hafta yeni yeni isimlerle yoluna devam eden uyarlama dizi Menajerimi Ara'ya bu hafta birbirinden ünlü 3 isim konuk oluyor. Menajerimi Ara'ya katılan 3 yeni isimler kimler?

Pazar günlerine imza atan Menajerimi Ara'ya 3 sürpriz isim daha katıldı. Menajer ve oyuncuların çileli hayatlarını konu edinen Star Tv dizisi ‘Menajerimi Ara’ format gereği her bölümde birkaç ünlü ismi ağırlıyor. Daha önce Gülben Ergen’in konuk olacağının duyurulduğu bölüme 31 Ocak Pazar günü yayınlanacak son bölümde 3 ünlü isim daha konuk olarak katılacak. İzleyici Menajerimi Ara 23. Bölüme konuk oyuncu olarak katılacak 3 ünlü ismi merak ediyor. Şimdi detaylar

Menajerimi Ara'ya 3 sürpriz isim daha!

Call My Agent dizisinin Türkiye uyarlaması olarak Star Tv’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi hayallerinin peşinden koşarak İstanbul’a gelen Dicle’nin sıfırdan zirveye çıkma mücadelesini anlatıyor.  Ay Yapım imzasıyla Star Tv’de her Pazar akşamı ekrana gelen Menajerimi Ara’da Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu rol alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Menajerimi Ara 23. yeni bölüme Gülben Ergen’in konuk olacağı duyurulmuştu.

3 ünlü isim konuk oluyor

31 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak Menajerimi Ara 23. Bölümünün tanıtımı yayınlandı. Buna göre Serdar Ortaç, Ece Dizdar ve Oral Özer’in 23. Özel bölüme konuk oyuncu olarak katılacağı kesinleşti.

Menajerimi Ara 23. Bölümde neler oluyor?

Gülben Ergen’in tavsiyesiyle Feris yaptırdığı hamilelik testinin pozitif çıkmasıyla neye uğradığını şaşırırken asistanı ve iş arkadaşı Dicle, evine giren kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğruyor. Barış’ın kurtardığı Dicle, karakolda şikayetçi olurken tanık olarak Beren’in verdiği destekle büyük sürpriz yaşıyor. Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ece Dizdar ile Oral Özer’ın konuk olduğu bölümde bol kahkaha ve neşe seyirciye keyifli bir akşam yaşatırken Çınar’ın Serdar Ortaç’la girdiği polemik olay oluyor. Barış’ın ve Deren’in desteğiyle gizemli kişiden kurtulan Dicle, deren ile tekrar dost olurken Barış ile olan sevgisi derinleşiyor. Ego Ajans’a gelen fatura işleri bir kez daha karıştırırken Serkan, ekibe onları zorlu bir haftanın beklediğini söylemesi tansiyonu yükseltiyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında. Keyifli seyirler.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar