Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in atölyesine hırsız girdi

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in atölyesine hırsız girdi
Dizilerin ve sinema filmlerinin genç ve güzel oyuncusu Yağmur Tanrısevsin’in seramik atölyesine hırsızlar kapıyı kırarak girdi.

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından biri olan Yağmur Tanrısevsin geçtiğimiz günlerde büyük bir şokla yüz yüze kaldı. Magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer alan habere göre ünlü ismin oyunculuğun yanı sıra ilgilendiği diğer bir mesleği olan seramik tasarımı için açtığı seramik atölyesinde hırsızlık olayı yaşandı. Yağmur Tanrısevsin’in geçen ocak ayında bir dergi için de çekim yaptığı İstanbul Akatlar’daki seramik atölyesine gece hırsız girdi. Ünlü ismin atölyesinin otantik kapısını kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızların içeri girmesiyle atölyenin güvenlik alarmı devreye girdi ve oyuncu hemen durumu polise bildirdi. Kendisi de atölyesine koşan ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin gördükleri karşısında şoke oldu.

Seramik atölyesine hırsız girdi

Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen oyuncularından Yağmur Tanrısevsin aynı zamanda seramik atölyesinde tasarımlar yapıyor ve zaman zaman da mekanında fotoğraf çekimleri yapıyor. Oyuncu boş zamanlarında seramik çalışmaları yaptığı atölyesinde zaman geçirmeyi oldukça çok seviyor. İstanbul Akatlar’da bulunan atölyeye geçtiğimiz gece hırsız ya da hırsızlar girdi. Ünlü ismin özel olarak hazırlattığı otantik kapıyı kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar bu sırada güvenlik alarmının devreye girmesine sebep oldu ve bu durumu öğrenen Yağmur Tanrısevsin durumu hemen polise bildirdi. Kendisi de atölyesine giden ünlü oyuncu kabus dolu bir gece yaşadı. Atölyeye gelen polisler inceleme başlatırken Yağmur Tanrısevsin ise atölyedeki eşyaların ağır olduğu için hırsızların bir şey alamadığını belirtti. Olayın soruşturmasının devam ettiği öğrenilirken oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in yaşadıklarının etkisini bir süre üzerinden atamadığı öğrenildi.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Dizilerin sevilen oyuncularından Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik – Cam Bölümünden mezun olan Yağmur Tanrısevsin daha sonra aldığı eğitimlerin ardından oyunculuk yapmaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar, Pis Yedili, Adını Feriha Koydum, Güneşi Beklerken, Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı, Menajerimi Ara, Kalp Yarası, Aşk Ağlatır, Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Baba Parası ve Üçüncü Gün bulunmaktadır.

28-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar