Oyuncu Tuan Tunalı evlendi

Oyuncu Tuan Tunalı evlendi
Başarılı oyuncu Tuan Tunalı Sapanca’da evlenme teklif ettiği ve evet yanıtını aldığı İtalyan sevgilisi Angela Coccamo ile İtalya’da evlendi.

Dizilerin sevilen isimlerinden biri olan oyuncu Tuan Tunalı bir kez daha dünya evine girdi. Daha önce kendisi gibi oyuncu olan Filiz Küçükköse ile hayatını birleştiren ve dört yıllık bir evliliğin ardından olaylı bir şekilde ayrılan Tuan Tunalı ayrıldıktan sonra önce bir Rus mankenle birlikte olmuş ardından ise Rus mankenden ayrılmıştı. Daha sonra İtalyan olan Angela Coccamo ile birlikte olmaya başlayan Tuan Tunalı geçtiğimiz aylarda Sapanca’da İtalyan sevgilisi Angela Coccamo’ya evlenme teklif etmiş ve Angela Coccamo’dan da “sonsuza dek evet” cevabını almıştı. Çift daha sonra evlilik hazırlıklarına başlamıştı. Sık sık magazin basınının gündeminde de yer alan çiftin evlilikleri ise geçtiğimiz gün İtalya’nın Toskana kentinde gerçekleşti. Sosyal medya hesabından evlilik fotoğraflarını paylaşan çifti pek çok arkadaşı ve seveni tebrik etti.

İtalya’da evlendi

Dizilerin sevilen isimlerinden biri olan ve Tuan Tuana geçtiğimiz aylarda evlenme teklif ettiği ve evet cevabını aldığı İtalyan güzel Angela Coccamo ile dünya evine girdi. Çift nikahlarını İtalya Koskana’da kıydı. Nikah resimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Tuan Tuana pek çok takipçisinden ve yakın arkadaşlarından tebrik mesajları aldı. Çiftin evlendiğini duyan arkadaşları çifti tebrik yağmuruna tutarken nikah magazin basını ve internet haber sitelerinde de geniş şekilde yer aldı. şu sıralar 39 yaşında olan Tuan Tuana daha önce kendisi gibi oyuncu olan Filiz Küçükköse ile evlenmiş ve bu evlilik dört yıl sürmüştü. Tuan Tuana ile İtalyan Angela Coccamo’nun düğün sırasında oldukça mutlu oldukları öğrenildi.

Tuan Tuana Kimdir?

Dizilerde rol alan oyunculardan biri olan Tuan Tuana 2 Aralık 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu 2001 yılında katıldığı Best Promising Model ve 2008 yılında katıldığı Best Press Model yarışmalarında Best Model unvanını kazandı. Daha sonra manken ve model olarak çalışmaya başlayan oyuncu aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başladı. Tuan Tuana bugüne kadar, Deniz Yıldızı, Erkenci Kuş ve Yasak Elma adlı dizilerde rol almıştır.

28-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar