Oyuncu Zafer Algöz’den Senaristlere Sert Tepki!

Oyuncu Zafer Algöz’den Senaristlere Sert Tepki!
Başarılı oyuncu Zafer Algöz Oyuncu ozan Güven olayıyla ilgili ilk kez konuştu. Arkadaşı hakkında çıkan iddialara ilişkin düşüncelerini paylaşan Algöz senaristlere sert yüklendi!

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla uzun süre gündem de kalan ve son olarak da Deniz Bulutsuz tarafından mahkemeye verilen Ozan Güven konusunun yansımaları değişik yerlerde ve kişilerce gündeme getirilmeye devam ediyor. Bilindiği gibi Ozan Güven ve deniz Bulutsuz arasında karşılıklı suçlamalar sonucu darp olayı mahkemeye taşınmış ve Oyuncu Ozan Güven Yargının vereceği kararın beklenmesini söyleyerek herkesi bu konuda beklemeye davet etmişti. Bunun üzerine pek çok yerde olay bekleme aşamasına geçmişti. Ancak geçtiğimiz gün Ozan Güven’in rol aldığı Babil Dizisi kadrosundan mahkeme sonuçlanana kadar çıktı haberi ve yapımcı şirket olan Ay yapım’ın açıklaması üzerine olay yeniden gündeme geldi. Bu son seferde Ozan Güven’in arkadaşı olduğu bilinen oyuncu Zafer Algöz ilk kez konuştu.

Zafer Algöz Konuştu!

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz olayı ile ilgili olarak uzun süre sessiz kalan ve herhangi bir açıklama yapmayan oyuncu Zafer Algöz konuyla ilgili olarak konuştu. Zafer Algöz “Niye böyle bir olay oldu diye hepimiz üzüldük. Kalkıp da şunu demedik; Arkadaşımızın yanındayız. Böyle bir şey yok. Şu an iş yargı aşamasında. Yarın öbür gün barışıp davadan da vazgeçebilirler” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili yargı kararının beklenmesini söyleyen Algöz şiddet olayına müsamaha gösterilmemesi gerektiğini söylerken Ozan Güven Olayında birlik halinde davranan senaristler için de sert konuştu.

Senaristlere Sert Tepki!

Zafer Algöz Ozan Güven ve deniz Bulutsuz arasındaki karşılıklı suçlamalarda taraf olan ve ozan Güven hakkında ortak bir tavır sergileyen senaristler için şu ifadeleri kullandı. “Elbette tasvip edilecek bir şey değil. Kadına, çocuğa hayvana şiddet uygulayana lanet olsun. Ama yaşananları biz bilmiyoruz ki. Ne oldu da iş o noktaya geldi? Ozan’ı protesto ediyor senaristler. Bakıyorum; çoğunluğu kadına şiddeti körükleyen senaryoları yazan adamlar. Ayıp değil mi? Şimdi burada bir tavır gösteriyorsun. O zaman kalk; Ben bu senaryoyu yazmam, burada kadına şiddet var de. Şu anda Ozan da, o hanımefendi de eminim çok pişmandır. Kim böyle bir şeyden mutlu olabilir? Ya da kim görüp de ben arkadaşımın arkasındayım diyebilir? Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. O nokta da devlet otoritesi devreye girer.” Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasındaki mahkemenin yeni yılın ocak ayında görüleceği açıklandı. Bakalım mahkeme olay hakkında ne karar verecek?

14-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar