Fenomen Dizi Yasak Elma’ya Yeni Oyuncu

Fenomen Dizi Yasak Elma’ya Yeni Oyuncu
Beşinci sezonunda da ekranlarda fırtınalar estiren ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizi olan Yasak Elma’ya genç ve güzel oyuncu Sena Yıldız katıldı.

Son yılların en başarılı yapımlarından biri olan Yasak Elma her pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alarak ilk üç yapım arasına girmeyi başarıyor. Beşinci sezonunda olan ve Medyapım tarafından hazırlanan dizi final yapacak diyerek başladığı sezon sonunda bir sezon daha yayınlanacak kararıyla ekran serüvenine devam ediyor. Dizinin şimdilerde beşinci sezonu yayınlanırken 6. Sezon için planlamalar yapılmaya başlandı bile. Dizi bir holding etrafında dönen entrikaları ve bu holding merkez olmak üzere etrafındaki insanların birbirleriyle ve holdingle olan ilişkilerini konu alıyor. İlişkilerde tam bir entrika ağının yaşandığı dizide her an her tür olay olabiliyor. En iyi arkadaşlar düşmana, birbirinden nefret edenler karı – kocaya, düşmanlar müttefike dönüşebiliyor. Dizinin ünlülerle dolu kadrosuna ise yeni ve güzel bir oyuncu daha katılıyor; Sena Yıldız.

Genç Oyuncu Sena Yıldız Yasak Elma’da

Medyapım’ın fenomen dizisi beşinci sezonunda olan Yasak Elma Fox Tv’nin en güvenilir yapımı olmaya ve reyting konusunda da kanalını üst sıralara taşımaya devam ediyor. Şevval sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi başarılı isimleri bünyesinde toplayan dizinin kadrosuna yeni hikayelere göre karakterler katılmaya devam ediyor. Diziye Ceyhun Mengiroğlu’nun canlandırdığı Ekin karakterinin arkadaşı olarak Gamze karakteri dahil oluyor. Gamze karakterini ise genç oyunculardan Sena Yıldız’ın canlandıracağı öğrenildi. Her an dengelerin değiştiği, evliliklerin ve boşanmaların sıradan hale geldiği diziye yeni katılan Gamze ile Ekin’in arasında yaşanacakların diziye yeni bir hareket getirmesi bekleniyor. Genç ve güzel oyuncu Sena Yıldız’ın katılımıyla Yasak Elma’nın hikayesinde neler değişeceğini seyirci gelecek bölümlerde takip edebilecek.

Kumru Bebeğini Kaybediyor

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma’nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ise seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Son bölümde Çağatay’dan hamile olduğunu öğrenen Kumru ne yazık ki bu bölümde kötü bir sürprizle karşılaşıyor ve bebeğini kaybediyor. Yaşanan bu acı olay hem Çağatay’ı hem de Kumru’yu derinden etkilerken Ender ise Çağatay’la olan ilişkisini bir sonraki aşamaya geçirmek için elinden geleni yapıyor. Yasak Elma bu akşam yeni bölümüyle Fox Tv’de.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar