Ozan Çolakoğlu’nun Acı Günü

Ozan Çolakoğlu’nun Acı Günü
Ünlü bestekar ve aranjör Ozan Çolakoğlu ile eşi Gülşen’in acı kaybı. Ozan Çolakoğlu’nun annesi Suna Çolakoğlu hayatını kaybetti.

Magazin ve müzik dünyası bugün gelen bir haberle bir anda derin bir üzüntü içine girdi. Ünlü bestekar ve aranjör ozan Çolakoğlu’nun annesi Suna Çolakoğlu geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybetti. Ünlü bestekar ve eşi ünlü şarkıcı Gülşen’in bu haberle yıkıldıkları ancak ne yazık ki İspanya’da bulundukları için ve pandemi dolayısıyla cenazeye katılamadıkları öğrenildi. Ünlü bestekârın annesi Suna Çolakoğlu banyoda ayağının kayması sebebiyle yere düşerek beyin kanaması geçirdiği ve ne yazık ki kurtarılamayarak hayata veda ettiği öğrenildi. Ünlü isim Ozan Çolakoğlu ile eşi Gülşen’in ise haberi İspanya’da aldıkları öğrenildi.

Ozan Çolakoğlu’nun Annesi ve Gülşen’in Kayınvalidesi Suna Çolakoğlu Hayata Veda Etti

Bugün magazin basınında yer alan bir haber bestekar Ozan Çolakoğlu ile şarkıcı eşi Gülşen’i derinden yaraladı. Koronavirüs sebebiyle yılın büyük bir kısmını İspanya’da geçiren Ozan Çolakoğlu ile eşi Gülşen bugün aldıkları haberle yıkıldılar. Ozan Çolakoğlu’nun annesi Suna Çolakoğlu bugün banyoda ayağının kayması üzerine kafasını yere vurarak beyin kanamsı geçirdi ve ne yazık ki kurtarılamayarak hayata veda etti. Haberi İspanya’da alan Suna Çolakoğlu’un oğlu Ozan Çolakoğlu ve eşi Gülşen pandemi nedeniyle Suna Çolakoğlu’nun cenazesine katılamadı. Ünlü ismin annesi Suna Çolakoğlu kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi. İki ünlü ismin ise bu kayıp sebebiyle büyük acı yaşadıkları öğrenildi. Biz de Suna Çolakoğlu’na Allah’tan rahmet ve başta Ozan Çolakoğlu ve Gülşen olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Ozan Çolakoğlu Kimdir?

Bugün beyin kanamsı sebebiyle annesi Suna Çolakoğlu’nu kaybeden Ozan Çolakoğlu 1 Nisan 1972 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik dünyasına atılan Ozan Çolakoğlu ilk olarak müzik hayatına 1992 yılında Tarkan’ın Yine Sensiz adlı albümünün direktörlüğünü yaparak başladı. Daha sonra aynı şarkıcının pek çok albümünde aranjör ve yapımcı olarak görev aldı. Ozan Çolakoğlu Tarkan’ın yanı sıra Hande yener, Nil Karaibrahimgil, Murat Boz gibi şarkıcılarla da çalıştı. Ünlü isim aynı zamanda GORA, Hokkabaz, Organize İşler, Sınav adlı yapımlarında müziklerini yapmıştır.

02-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar