Ünlü Sanatçı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra’ya Taşınıyor

Ünlü Sanatçı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra’ya Taşınıyor
Yurtdışına taşınan ünlülere şarkın Gülşen ile eşi müzisyen Ozan Çolakoğlu’da katıldı. Çiftin İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşındıkları öğrenildi.

Son zamanlarda yurtdışına yerleşen pek çok oyuncu ve şarkıcı yer alıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Haluk Levent’in de yurtdışında yaşamak için hazırlandığı haberleri magazin basını ve sosyal medyada yer almıştı. Ünlü şarkıcı bu kararının müzik çalışmaları için olduğunu belirtirken zaman için ise bir yıl sonrasını işaret etmişti. Daha önce de pek çok ünlü isim yurtdışında yaşamaya başlamıştı. Son olarak ise ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Londra’da yaşamaya başlamış ve müzik çalışmalarına bir süre burada devan edeceğini belirtmişti. Şimdi bu isimlere bir isim daha ekleniyor. Daha doğrusu bir isim değil bir aile ekleniyor. Ünlü şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun İngiltere Londra’ya taşınacakları ve bunun için hazırlık yaptıkları belirtildi.

Stüdyoyu Kapattı, Ekipmanı Sattı

Yurtdışına çıkan pek çok şarkıcı ve oyuncuya son olarak ünlü bir isim daha ekleniyor. Ünlü şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun da Londra’ya yerleşecekleri öğrenildi. Gülşen’in eşi aranjör Ozan Çolakoğlu’nun İstanbul’daki stüdyosunu kapattığı ve buradaki ekipmanları sattığı öğrenildi. Ünü ismin Türkiye’deki işlerinin tamamlamasının ardından kısa sürede Londra’ya eşi Gülşen ile oğulları Azur’un yanına gideceği öğrenildi. Ünlü isim Ozan Çolakoğlu son çalışması Tarkan’ın üç şarkısını da Londra’da Abbey Road stüdyolarında kaydettiği öğrenildi. Ozan Çolakoğlu’nun Londra’da bir stüdyo açacağı da belirtildi. Müzik çalışmalarına burada devam edecek Gülşen’in ise oğluyla birlikte Londra’ya eşinden önce taşındığı öğrenildi.

Gülşen Kimdir?

Londra’ya taşınan ünlü şarkıcı Gülşen 29 Mayıs 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Asıl adı Gülşen Bayraktar olan şarkıcı ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde iki yıl okumuştur. Daha sonra sahne ve albüm çalışmalarına başlayan ünlü şarkıcı ilk albümünü 1996 yılında “Be Adam” adıyla çıkarmıştır. Daha sonra peş peşe albümlere imza atan Gülşen’in çıkan albümleri arasında Be Adam, Erkeksen, Şimdi, Of Of, Yurtta Aşk Cihanda Aşk, Ama Bir Farkla, Mucize, Beni Durdursan mı ve Bangır Bangır bulunmaktadır. Ünlü şarkıcı ayrıca bir televizyon yapımı olan Reyting Hamdi adlı yapımda da rol almıştır.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar