Ozan Dolunay başrolde olduğu roman uyarlamasıyla geliyor!

Ozan Dolunay başrolde olduğu roman uyarlamasıyla geliyor!
Ozan Dolunay, Merve Kült isimli romandan uyarlanacak filmin başrol oyuncusu oldu. Böylece yıldız isimle partner oldular.

Rol aldığı dizilerle ilgili şanssızlık yaşayan Ozan Dolunay, Merve Kült filminin başrolü oldu. Oyuncunun filmdeki partneri olarak Menajerimi Ara dizisiyle yıldızı parlayan Ahsen Eroğlu'yu göreceğiz.

Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu, Merve Kült'ün başrolleri oldular

İlk baskısı 2019 yılında yapılan, Ceylan Naz Baycan'ın yazarı olduğu Merve Kült romanı beyaz perdeye uyarlanıyor. O3 Medya imzasıyla Netflix'te yayınlanacak Merve Kült filminin başrolleri de belli oldu. Daha önce Menajerimi Ara dizisiyle herkesin beğenisini kazan Ahsen Eroğlu ismi açıklanmıştı. Ozan Dolunay, merak edilen filmin başrollerinden biri oldu. Henüz filmde rol alacak diğer isimler belli olmadı. Önümüzdeki aylarda ise çekimlerin başlaması bekleniyor.

Merve Kült konusu nedir?

Tekrar eden bayılmalarının ardından doktora giden Merve Kült, panik atağın farklı bir türünden muzdarip olduğunu öğrenir. Sonrasında ise hayatı oldukça farklı bir hal alır. Sürekli kafasında dönen sorulara cevap arayacak ve bir şeyleri sorgulamadan duramayacaktır.

Ozan Dolunay'ın erken final şanssızlığı

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlarda görünmeye başlayan Ozan Dolunay, kariyerinde erken final yapan dizilerle ilgili şanssızlığını kıramadı. Tatlı Küçük Yalancılar, Oyunbozan, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza dizileri ilgi görmemiş ve kısa süre içinde ekranlara veda etmişti. Yüksek Sosyete ve Zalim İstanbul dizileri ise beğenilen, uzun ömürlü işler oldular. Ancak Zalim İstanbul sonrasında rol aldığı dizilerde de erkan final gerçekleşti.

2020 yılında Star TV'den ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde dizisinde Yasemin Allen ve Elçin Sangu ile başrolde yer aldı. Yıldız isimlere rağmen dizi 5. bölümüyle final yaptı. Geçtiğimiz aylarda başrolde yer aldığı Misafir dizisini de Ozan Dolunay, Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy isimleri kurtaramadı. FOX TV'de yayınlanan dizi sadece 6 bölüm sürdü.

Başarılı oyuncuyu televizyondan ziyade daha farklı projelerde de görüyoruz. Geride bıraktığımız yıl, GAİN platformunda yayınlanan Bizi Ayıran Çizgi dizisinin 5 bölümlük ilk sezonunda Hazal Subaşı ile beraber başrolde yer aldı. İkinci sezonun da önümüzdeki aylarda gelmesi bekleniyor. Buna ek olarak Merve Kült isimli romanın aynı adlı film uyarlamasında da Ahsen Eroğlu ile başrolleri paylaşacak.

 

 

 

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar