Özcan Deniz ve Samar Dadgar'dan İlk Fotoğraf

Özcan Deniz ve Samar Dadgar'dan İlk Fotoğraf
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile modacı Samar Dadgar sessiz sedası bir şekilde dünya evine girdi. Çift Dubai’ye balayına gitti.

Geçtiğimiz gün magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Özcan Deniz ve Samar Dadgar evliliği halen gündemin en önemli başlıkları arasında yer alıyor. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan çiftin sürpriz bir şekilde ve basından uzak sessiz sedasız evlenmeleri büyük ses getirmiş ve gündemin ilk sırasına oturmuştu. Modacı Samar Dadgar ile bir süredir birlikte olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in sessiz sedasız evlenmesi büyük olay olurken çiftin nikahına dair ilk fotoğraflar ise bugün ortaya çıktı. Nikah günü çekildiği öğrenilen fotoğraflarda çiftin mutlulukları dikkatleri çekiyor. Nikahın ardından Dubai’ye balayına giden Özcan Deniz Samar Dadgar çiftinin evlenmesi sorularına daha önce Özcan Deniz’in annesi karşı çıkmış ve oğlunun evlenmesini istemediğini belirtmişti. Özcan Deniz’in annesinin nikaha da katılmadığı öğrenildi.

Evlenmelerini İstemiyorum

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz olaylı bir şekilde ayrıldığı eşi Feyza Aktan’dan sonra yeniden nikah masasına oturdu. Modacı Samar Dadgar ile yaklaşık 2 yıldır birlikte olan ünlü isim Özcan Deniz sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturdu ve kendisini Samar Dadgar ile evlendiren imzayı attı. Ünlü çiftin nikah görüntüleri ilk kez ortaya çıkarken Deniz’in annesi Kadriye deniz oğlunun evlenmesine karşı olduğunu daha önce açıklamıştı. Kadriye Deniz “Özcan da duysun bunu, evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına oturmak mı lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Özcan Deniz ve Samar Dadgar çiftinin nikah törenine Kadriye Deniz’in katılmadığı öğrenildi.

Olaylı Bir Şekilde Ayrılmıştı

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz Samar Dadgar ile evliliğinden önce Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Hala zaman zaman magazin basınında çiftin mahkemeleri, tartışmaları ve birbiriyle ilgili iddiaları devam ediyor. Özcan Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Feyza Aktan daha sonra başka iddialarda da bulunmuş ve çift sık sık mahkemeye başvurmuştu. Şiddet iddialarına mahkeme beraat kararı verirken çiftin çocuklarıyla ilgili olan tartışmaları ise halen devam ediyor. Özcan Deniz Samar Dadgar ile boşandıktan sonra birlikte olmaya başlamıştı.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar