Bedia Akartürk'ten estetik eleştirilerine cevap

Bedia Akartürk'ten estetik eleştirilerine cevap
Türk Halk Müziğinin ünlü ve eskimeyen seslerinden ünlü türkücü Bedia Akartürk estetik operasyonu yaptırdı ve peş peşe eleştiriler geldi.

Bir zamanlara damgasını vuran ve sinema filmleriyle de sevenlerinin karşısına çıkan ünlü türkücü Bedia Akartürk son günlerde magazin basının gündeminde yer alan haberlerin arasında yer alıyor. Şu sıralar 81 yaşında olan ve Türk Halk Müziği’nin önemli seslerinden olan ve bu güne kadar onlarca albüm çıkaran ünlü isim ünlüler arasında moda olan estetik modasına uyarak estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ve bunun için hastaneye yattı. Pek çok albümün yanı sıra 8 sinema filmi de bulunan ünlü türkücü yaptırdığı estetik operasyonuyla gündemde yer alırken pek çok tepki aldı. Aynı zamanda destekleyen açıklamalarında bulunduğu ünlü türkücü için magazin basını ve takipçileri ikiye bölünürken Bedia Akartürk ise bir açıklama yaptı ve kendini eleştirenlere yanıt verdi.

Ben Dünyada İki Şeye Aşığım

Ünlü türkücü Bedia Akartürk yaptırdığı estetik operasyonun ardından kendini eleştirenlere cevap verdi. Ünlü isim açıklamasında “bu yaşa geldi estetik yaptırıyor diyorlar. Ama önemli olan bu yaşta estetik yaptırabilmektir. Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler. Benimle yaşıt olanlar cesaretleri, dinçlikleri, hevesleri varsa buyursunlar gelsinler. Gelsinler 80 yaşında çıksınlar 15 yaşında” ifadelerini kullandı.

Doktoru Açıklama Yaptı

Bugüne kadar Türk Halk Müziğinde birbirinden değerli albümlerle ve seslendirdiği türkülerle yer alan ünlü isim azynı zamanda bazı sinema filmlerinde de rol aldı. Ünlü türkücü özellikle türküleriyle bilinirken son günlerde türkülerin önüne estetik operasyonu geçti. Ünlü türkücünün estetik operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Hayati Akbaş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doktor Hayati Akbaş açıklamasında “kendisi geldi ve ben halkın karşısında olan, ekranların karşısında olan bir insanım, halkım beni daha güzel görsün, yılların getirdiği değişiklikleri yok edebilir miyiz dedi. Yüzündeki şişlikleri indiği zaman çok daha dinamik şekilde kamuoyunun karşısına çıkacaktır. Şu an bile 20-30 yaş fark ettiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin estetik yaptırması magazin basınını ikiye bölmüş durumda.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar