Alpagut Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı

Alpagut Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir ayrılık haberi daha geldi.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve reytinglerde zirvede olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Akli Film tarafından hazırlanıyor. İkinci sezonunda olan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bir dönem dizisi olarak ekrana gelen ve Selçuklu Devleti’nin kuruluş yıllarına dair hikayeyi konu alan dizinin başrolünde Barış Arduç yer alıyor. Kanalın en çok reyting alan yapımlarından olan ve pazartesi akşamlarının da en çok izlenen dizisi ünvanını elinde bulunduran dizi özellikle bu sezon peş peşe yaşanan ayrılık haberleriyle gündemden düşmüyor. Pek çok oyuncuyu kadrosunda bulunduran dizi hikaye gereği bazı oyuncularla yolunu ayırırken bazılarını da kadrosuna katıyor. Hikaye ve senaryosunu Emre Konuk’un kaleme aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci yer alıyor. Seyircinin heyecanla takip ettiği dizinin kadrosunda Alpagut karakterini canlandıran oyuncu Fırat Topkorur ile yolların hikaye gereği ayrılacağı öğrenildi.

44. Bölümde Ayrılıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamları reytinglerde en iyi dizi olan Alparslan Büyük Selçuklu bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre aksiyon, macera ve dram türlerinde ele alınan dizinin kadrosunda 44. Bölümde bir ayrılık yaşanacak. Dizide Alpagut karakterile yer alan başarılı oyuncu Fırat Topkorur ile hikaye gereği yolların ayrılacağı öğrenildi. Dizinin güçlü karakterlerinden olan ve hikayenin başından beri dizide yer alan Alpagut’un ayrılacağı haberleri dizinin sevenlerini oldukça üzdü. Hikayesi bittiği için kadrodan ayrılacak olan başarılı oyuncu Fırat Topkorur’un sevenleri ise bu ayrılık haberine oldukça üzüldü ve bunu sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurmaya çalıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncuları Kimler?

İkinci sezonunda olan ve Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan başarılı dönem dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Barış Arduç (Alparslan), Mehmet Özgür (Nizamülmülk), Barış Bağcı, Ayşegül Ünsal, Rabia Soytürk, Gizem Karaca, Sarp Levendoğlu, Toprak sergen, Öykü Gürman, Uygar Özçelik, Umut Karadağ, Bora Cengiz ve Korel Cezayirli yer alıyor.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar