Özcan Deniz’in Kral Dizisi’nin Başrolü Belli Oldu! İşte Kral!

Özcan Deniz’in Kral Dizisi’nin Başrolü Belli Oldu! İşte Kral!
Atv için Özcan deniz tarafından hazırlanan yeni dizi Kral hazırlıklarına başladı. Şubat ayında seyirciyle buluşacak olan dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

Ünlü şarkıcı ve son zamanların dizi ve sinema oyuncusu Özcan Deniz’i bu sefer bambaşka bir pozisyonda görecek sevenleri. Ünlü ismin daha önce pek çok sinema filmi yazdığı ve oynadığı biliniyordu. Şimdilerde ise ünlü oyuncu Atv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenilen Kral isimli dizi projenin sahibi. Kral dizisini projelendiren ünlü isim Özcan Deniz’in son olarak başrolünde yer aldığı ve üç sezon süren İstanbullu Gelin dizisinden sonra Kral’la ekranlara geri dönecek. Dizinin başrolünde oynayacak erkek başrol oyuncusunu seçtiği ve oyuncuyla her konuda anlaşıldığı kulislerde konuşulan konulardan. Özcan Deniz’in de rol alacağı dizinin hazırlıkları sürerken başrolünde oynayacak oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. İşte detaylar!

Kral’ın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in kendi projesi olan Kral isimli dizi projesi hazırlıklarını hızlandırdı. Atv’de 2020 yılının şubat ayında ekrana gelmesi beklenen ve bir kabadayının hikayesini konu edinecek olan dizinin başrolünü Özcan Deniz daha önce Barış Arduç’a teklif etmiş ancak oyuncuyla bir anlaşma sağlanamamıştı. Bunun üzerine Deniz, Kral’ın erkek başrol oyuncusu olaraken son Bizim Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burak Deniz’e teklif götürdüğü ve oyuncunun bu teklife sıcak baktığı kulislerde konuşulan konulardan.

Sinema projelerinden sonra ilk kez bir dizi projesi hazırlayan Özcan Deniz böylece Kral’ın başrolünü bulmuş oldu. Özcan Deniz ve Burak Deniz’in birlikte rol alacağı dizi Şubat ayında başlayacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu ve yan cast için çalışmaların devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Kral Dizisi Atv’de!

Sinema projesinden sonra dizi projesine de soyunan ve ilk projesi olarak kabadayı ilmi temasını kendisine seçen Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz 2020 yılının şubat ayında Atv’de seyirciyle buluşacak olan Kral Dizisi’nin başrolü olarak genç oyuncu Burak Deniz’le anlaştı. Hazırlıkları hızlanan projenin bir kabadayının hikayesini anlatacağı ve Özcan Deniz’in de dizide üst kabadayılardan biri olacağı açıklandı. Oyuncu Özcan Deniz en son İstanbullu Gelin projesinde rol almış ve dizi üç sezon boyunca seyirciyle buluşmuştu. Özcan Deniz sinemadan sonra da Kral adlı dizi filmle dizi sektöründe de adından söz ettirecek gibi duruyor. Dizide rol alacak Burak Deniz’e eşlik edecek kadın başrolün ise araştırmalarının devam ettiği açıklandı.

03-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar