Özcan Deniz’in Yeni Dizisi Katar’da Çekiliyor!

Özcan Deniz’in Yeni Dizisi Katar’da Çekiliyor!
Özcan deniz ve irem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim adlı dizi bazı bölümlerinin çekimi için Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.

Televizyon ekranlarında hareketlilik durmuyor. Diziler her hafta ekrana yeni bölüm yetiştirebilmek için gece gündüz demeden çekimlerine devam ederken bazı dizilerde ilk kez seyirciyle buluşacağı günün ipini çekiyor. Star Tv için hazırlıklarında son aşamaya gelinen ve çekimleri de uzun bir süredir devam eden usta oyuncu ve şarkıcı Özcan deniz ile güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’nu bir araya getiren Seni Çok Bekledim Dizisi de yayına girmek için gün sayan dizilerden biri. Uzun süredir hazırlıkları süren ve Özcan deniz’in kendi projesi olan ve ancak üzerinde uzun süredir çalışılan ve pek çok değişiklik ve talihsizlik sonunda çekimleri başlayan dizi Ocak ayında yayına girecek. İlk bölüm çekimlerinin büyük bir titizlikle yapıldığı seni Çok Bekledim, önce Erzincan sonra İstanbul ve son olarak da Katar’ın başkenti Doha’da çekimlerine devam ediyor. Ekip olarak Katar’a giden Seni Çok Bekledim dizisi çekimlerini devam ettirirken seyirci de heyecanla dizinin yayına başlayacağı günü bekliyor.

Seni Çok Bekledim Ocak Ayında Yayında!

Başrollerinde Özcan deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı ve projesi Özcan deniz’e ait olan Seni Çok Bekledim çekimlerine devam ediyor. Kararlı, iş kolik ve güçlü bir kişiliğe sahip bir işadamının (Kadir – Özcan deniz) dedesinden kalan ortaklı bir şirketi kendi çabalarıyla iyi bir noktaya getirmesini ve günün birinde hayatını tamamen değiştirecek fotoğrafçı bir kadınla (Ayliz – İrem Helvacıoğlu) karşılaşmasını anlatan dizinin çekimleri halen Katar’da devam ediyor. Ocak ayında yayına başlaması beklenen dizi Özcan Deniz’in uzun zamandır bir türlü tutmayan dizilerinin aksine daha şimdiden seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Seni Çok Bekledim Oyuncu Kadrosu!

Star Tv’de seyirciyle buluşacak ve ocak ayında ilk bölümüyle ekrana gelecek seni Çok Bekledim dizisinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizide Özcan deniz, İrem Helvecıoğlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, TürküTuran, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay ve Damla Bakar gibi isimler yer alıyor. Proje tasarımı Özcan deniz tarafından yapılan dizi daha önce de pek çok rötuştan geçmiş ve adı değişik kanallarla anılmıştı.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar