Özge Özder kızıyla aynı reklam filminde oynadı

Özge Özder kızıyla aynı reklam filminde oynadı
Dizi ve filmlerin sevilen ve aranılan oyuncularından Özge Özder küçük kızıyla birlikte kamera karşısına geçti. Anne kız reklam filminde rol aldı.

Dizi ve filmlerin sevilen ve aranılan isimlerinden olan ünlü ve başarılı oyuncu Özge Özder seyirci tarafından sevilen oyunculardan biri. Rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ve yapımcıların cast listelerinde ilk sıralarda yer alan güzel oyuncu bugünlerde daha çok bebeğiyle ilgileniyor. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan bu evlilikten bir kız çocuğu bulunan ünlü oyuncu bugüne kadar kızının bakımıyla ilgili herhangi bir destek almadı ve kızıyla sadece kendisi ilgilendi. Bu yönüyle büyük takdir toplayan oyuncu kızı Luna ile ilgili konularda oldukça hassas. Sosyal medya hesaplarından zaman zaman kızı ve kendisiyle ilgili paylaşımlar yapan oyuncu bugünlerde bir markanın reklamında kızı Luna ile birlikte rol alıyor.

Kızıyla birlikte rol alıyor

Başarılı ve güzel oyuncu Özge Özder kızı Luna ile birlikte bir bebek maması markasının reklamında yer almak için sete çıkarak kamera karşısına geçti. Evliliğinde gayet mutlu olan Özge Özder şu ana kadar kızı Luna’yla ilgili konularla da kendisi tek başına ilgileniyor. Bakıcı tutmayan ve kızını kendisi büyütmeyi tercih eden oyuncu aynı zamanda sık sık sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Ünlü oyuncu aynı zamanda kızı Luna için de kullandığı bir bebek mamasının reklam teklifine evet dedi ve kızıyla birlikte kamera karşısına geçti. Markayı kızının da kullandığı için bu teklife evet diyen ünlü oyuncu kızı Luna ile birlikte Aptamil Prosyneo’nun reklamında rol alıyor. Marka ile bir yıllık sözleşme imzalayan oyuncunun rol aldığı reklamların yakında yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

Özge Özder dizileri neler?

Dizi ve filmlerin sevilen ve sık sık iş alan oyuncularından olan güzel isim Özge Özder bugüne kadar pek çok yapımda rol aldı. Rol aldığı yapımlardaki üstün performansıyla dikkatleri çekenj oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Gecenin Ucunsa, Sadakatsiz, Mucize Doktor, Jet Sosyete, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Ulan İstanbul, Umutsuz Ev Kadınları, Ömre Bedel, Dudaktan Kalbe, Başka Semtin Çocukları, Sıfır Dediğimde, İyi ki Varsın, Umut Adası, Emret Komutanım, Ferhunde Hanımlar, Yeditepe İstanbul ve İyi Aile Robotu yer alıyor.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar